Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-05-2007, 08:10 PM   #13 (permalink)
Deria
Çevirmen

Tesekkür: 0
29 Mesajinıza toplam 93 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Deria is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Derya'nın günlüğü

10 mayıs
bugun biraz yorgunum. aslında gezmekten yoruldum. gerçi ODTUye bahar şenliği gelmiş benim neyime ben yine gideyim kızılaya alışveriş yapayım
bugun gezerken çok güzel bi elbise gördüm ama denemek istediğimi söyledim. mağazadaki görevili de denettirmediklriin söyledi. bende mağaza da yetkilli birini buldum aldım elime elbiseyi gittim yanına. bunları neden denettirmiyorsunuz bu çok hoşuma gitti ama denemeden alamam deneyebilirmiyim dedim. adam da malesef dedi. yorgun olduğum için pek ısrarcı olmadım. peki siz bilirsiniz, siz kaybedersiniz o zaman almıyorum dedim çıktım. eskiden olsa görevli bir şeyi denememe izin vermezse bunu sorgulamadan çok beğendiğm birşeyse alır değilse bırakırdım. bu sefer olayın peşinden gittim ama başarı elde edemedim :D ne yapayım onlar kaybeder...
bugun bi kaç bir şey daha aldım. gözlük alıp tam çıkmıştım ki üstündeki minik çiziği farkettim ve götürüp yerine başkasıını alldım. daha sonra çanta aldım kendi seçtiğim çantayı inceledim bi kusur yoktu alıyorum dedim adam poşetten yeni bi çanta çıkardı poşete koydu ben de hiç bakmadan aldım. yurda geldiğimde fermuarını bozuk olduğunu farkettim. şimdi onca işin gücün arasında yeniden gidip çantayı değiştirmek var. bu sefer tembellik yok. kesin değştircem ama ben bu sefer fiş almayıda unutmuşum. buna rağmen yarın dersten önce gidicem ve değiştircem kendime güveniyorum.