Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-07-2008, 03:22 AM   #274 (permalink)
bigci
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

selam dicem almıycaksınız cünkü siz beni kardesiniz olarak görmüyosunuz itiraz etceniz biliyorum ama gerçekler bu !
size göre mutsuz insan aşalıgın teki cünkü yani ben oıluyorum o ***** önce su lanet vidyoyu sileyim gerci sildim ama hala calısıyor ne işse o güzelligi daha fazla görünce dayanamıyorum cünkü :8 o gozleri hala aklımda
dedim her zaanda diyecegim mutsuzum aşk acısı cekiyorum ****** kullandım ****birisiyim sanayiciyim gece gündüz yag pas içindeyimkii hele bu aralar siz bilmesenizde ! turkiyede oto spor auto show gibi dergiler bendne roportaj almak icin****** yırtsalarda malum hobi olarak yaptıgım profosyonel olarak yaptıgım bi iş var
türkiye oto drag sanpiyonası
simdi siz telkinlerle her bi haltı yendiniz demi ?
hadddeee beee :D sıkıyorsa ****** bırakın görelim :d sıra bende su an kafam guzel bir az niyeyse mutlu hissediyorum kendimi hayal ablamla shaman ablamdan dolayı her hal bi kaç bi şey elr yazdılarda özelden güldürdü beni simdi siz mutlusunuz haa ? tamam size 1 sene mühted *****bırakın hadi ? ama **** degil **** en az forumda 20 kişi içiyodur isteyen gelsin iddaya giriyim *** sigara gibi bi şey burda *****, **** tohumundan ***** bahsediyoruz kullandınızmı bilmem ben kullandım ve bırakdımm işte alın size degişim alın size başarı alın size gurur verici bişey oo lanet seyi nasıl bırakdıysa bu mutsuzluguda yok etcem ama tabiki bu söylediginiz laflar onurumu kırdı kalbimi incitdi ben sizi ailemden sayıyorum fakt siz beni sevmediniz sevmeyeceksiniz hiç bi zamanda sevmediniz :( mutlu oldugum günü iple cekiyorum :'( ama gercekden kalbini kırdınız .

bi şey rica ediyorum bide moderator arkadaslar lütfen su zehranın vidyosunu koydugum postu silin :'( görmeye dayanmıyorum link orda asılı kaldı galiba video google statusunde sildim ama hala cıkıyo :S