Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-07-2008, 12:22 PM   #42 (permalink)
MalloryKnox
Teğmen

Tesekkür: 20
76 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MalloryKnox is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: amatör fotografçılık

zeitgeist fotoğraf çekmeye devam ettikçe gözün eminim daha iyi kareler görmeye başlar super

Ben de amatör olarak fotoğrafçılığa başladım. Fotoğraf çektikçe daha iyi kareler çıkarıyorum :) Başkalarının fotoğraflarını incelemek ve sanatsal filmler izlemek görme yeteneğini arttırıyormuş. Sanatsal filmlerden hoşlananlara saygım sonsuz ama izlemeye benim yüreğim dayanmıyor

Herşeyi çekmekten hoşlanan arkadaşlar için bir tavsiye

http://www.lomography.com/

Belirli teknik ve kural olmadan önüne gelen herşeyin fotoğrafını çeken insanların yarattığı bir akım. Bu akıma kapılanların kullandığı özel fotoğraf makinaları var. Markası Lomo, zaten akımın adı da buradan geliyor. Bu makinalar Rus yapımı ve yanlış hatırlamıyorsam eskiden ajanlık amaçlı kullanılıyormuş. Çekilen fotoğraflar gerçekten eğlenceli. Lomo olmadan da çekilebilcek fotoğraflar.

Sycorox, blogundaki fotoğrafları gördüm. Çok güzel ve eğlenceli olmuşlar. Bence lomography tam senlik super
MalloryKnox isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla