Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-07-2008, 05:13 PM   #52 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Ynt: Silvia nın günlük defteri :)

merhaba günlük :)
üzerimde ne kadar tembellik var anlatamam..kaç gündür yazmıyorum ama yazayım dedim...
aslında yazıcak birşey de yok..maksat sayfanın aktifliğini kaybetmemesi olsun bu sefer :)

son birkaç günümü hatta 1 haftamı diyebilirim..sadece yiyerek içerek uyuyarak ve bilgisayar başında can sıkıntımı gidermeye çalışarak geçiriyorum..başka hiçbirşey yaptığım yok...sanırım sadece keyfime bakıyorum..ama hiçbirşey yapmamak da kendimi sorumsuz hissetmemi sağlıyor eskiden de böyleydim ben ...acaba birşeyler deişmedi mi yine mi geri gidiyorum diye düşünmeden edemiyorum...
tembelliği üzerimden atmalıyım sanırım sıcakların da etkisi var..ama eylüldeki sınavıma çalışmam gerekiyor :)

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla