Merhaba günlük;
Bugün hastaneye giderek doktorun istediği EEG yi yaptırdım.Onun sonucuyla doktora gittim doktor çok az bir sorun var dedi ve ekledi yokmuş gibi yapıcaksın.İlk çıktığım doktorda böyle düşünmeyeceksin demişti ama bu çok az sorun bazen artıyor ve dengem bile bozuluyor ne rahat görebiliyor nede yürüyebiliyorum.Yarın bu sonuçla beraber başka bir hastaneye gidicem bakalım o ney diyecek.geçenlerde bir kitap okudum telkin bilimin ilk ustası emile coue den ilkeleri ve uygulamalarıyla kendi kendine telkin adında bu kitap bu sitede vardı e-kitap şeklinde yanılmıyorsam.Yazar özellikle belirtiyor 'hergün her yönden daha iyiye gidiyorum' telkinini akşam yatarken sabah kalktığınızda elinize bir tespih alıp tekrarlayın 20-25 kez diyor.Yada başınız mı ağrıyor ellerinizi başınıza koyarak hızlı bir şekilde 'geçicek geçicek'diye 20-25 kez tekrar edin diyor.Bunları günlüğüme değilde bu konuların olduğu bölümlere yazsam daha fazla arkadaş yararlanır o yüzden bu kadar yeter isteyen arar indirir ve okur şimdilik iyi geceler
..
(EEG beyin dalgalarının ölçülmesi.Başına 10-15 tane kablo yapıştırıp bi süre gözlerini kapattırıp ölçüyorlar dalgalar düzenli mi değil mi diye)