Merhaba..
telkinlere başlamadan önce malum sosyal fobi şikayetlerinden ötürü alanında oldukça uzman ve son derece bakış açısıyla gerçekten son derece pozitif davranan bir doktora gittim. İlk başta nispeten orta derecede sayılabilecek bir antidepresan verdi ve 20 gün süresince kullanıp tekrar kendisine görünmemi istedi. Ancak bu ilaç beni sersem sersem gezdirmekten ileri gitmeyince 20 gün sonra bu orta derecedeki ilaca nazaran çok daha ağır bir ilaç verdi. Açıkçası bu ilacın nette dolaşan kötü şöhreti beni kullanma konusunda bir adım geriye götürünce ilacı almaktan, dolayısıyla da psikolojik destekten vazgeçtim.. olan bizim 40 ytl'ye oldu
malum ilacı aldım 1 tanesini bile kullanmadım şu an öylece bekliyo
ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki telkinler o ilk bir ay kullandığım ilacın etkisinden çok daha fazlasını kazandırdı bana ben de 2 ay önceki ben değilim. Ewt bazı sf sorunlar hala var ama ufak şeyleri başarmak 2 ay öncesine nazaran farklı olduğunu görmek insanı yüreklendiriyor.. Tabii ki ilaçlar vasıtasıyla da sağlığına kavuşan insanlar var bu tamamen kişilikle ilgili kimi insanda ilaç beklenenden çok daha iyi etki ederken kimisinde etkisini biraz daha zorlaştırıyor.. Ama ben şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki bu sosyal fobi denen illet tamamen kişide bitiyor.. Herşey bizde gizli.
Sevgi..
telkinlere inan ya da inanma demiyorum ama herşeyi akışına bırak sadece telkinleri dinle acaba telkinlerin etkisiyle yarın ne olacam gibi sorularda sorma kendine.. Emin ol bir şeyler değişecek.. ufak bir kıvılcım bile o sorunları kül edecek büyük yangınların başlatıcısı olacak..