Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // Alıntı: hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar
nette bir yığın sitede hangi çakralarınız kapalı hangisi açık diye bir yığın saçmalık var...taç çakranız( başınızın üzeri) ile kök çakranız( genital bölge ve makat arası) arasında omurganız boyunca akan ve bizlerin orta kanal dediğimiz kanaldan güçlü bir enerji akışı vardır..çakralarımız bu kanal üzerinde sıralanmıştır ve enrjilerini bu kanaldan alırlar...eğer bu kanal boyunca herhangi bir öakramız kapalıysa...tüm enerji akışı mommok demektir ve biz yaşamıyoruz..öyleyse..yıllarca yaptığım şifacılıkta, görerek veya hissederek edindiğim deneyimlere göre..çakra kapanması diye bir şey söz konusu değil..dengesizliği sözkonusu..ayrıca bir yada iki çakra üzerine yoğunlaşmak..çakra dengesini sağlamıyor..çakra dengesini sağlamak için yapmanız gereken mediler ve çalışmalar var..sitede onları bulup çalışın ve zinhar tek bir çakraya veya 2 çakraya odaklanmayın..her zaman hepsiyle birden ilgilenin saygılı sevgiler | Valla abla sen ermis kadinsin ;)) tam bende sana bunu soracaktim ki dur dedim bakiyim hayal abla birsey yazmis mi yazmamissa bu soruyu sorayim dedim ... sen her zamanki gibi o atik edanla cevaplamissin bile...
Bana da test cözerek tikanik cakra nasil anlasilir , bulunur biraz garip geldi .. Cünkü testin sonunda cakralarinizin hepsi dengeli gibi bir sonuc cevap da yoktu.. Simdi kendime gülüyorum.. Ben gercek bir sarisinim galiba vallaha yaaaa
__________________ Bende bir yumurta var. Sende bir yumurta var. Eğer, sen bana bir yumurta verirsen, ben sana bir yumurta verirsem, yine sende bir yumurta Bende bir yumurta olur. Şayet, sende bir bilgi var. Bende bir bilgi var. Ben sana bir bilgi verirsem, sen bana bir bilgi verirsen, sende iki bilgi, Bende iki bilgi olur. KONFİCYUS |