hayal ablacım yok valla zamanelikten değil.ben 3,5-4 ay önce hazırlamam gereken raporu 2 günde hazırlamaya kalktım ve 48 saatten fazladır uykusuzdum
.zaten okula giderken de gözlerim kan çanağı gibi,göz altlarım da mordu.bi de yaklaşık 2 saat hocamla konuştuk o daha da yordu.sonrasında enerjim bitmişti zaten ne yapayım
onla yine de oturduk baya .ben gerçekten kötü bi dönem atlattım yazdığım yazılardan biraz anlaşılır,biraz da kaynağı aşktı daha doğrusu sorunumu tetikleyen şey o oldu.onca sorunum arasında başka birini düşünmek bi yana onu anlamayan çalışmak ona zaman ayırma fikri ve bunu başaramayacağımı düşünmem beni daha da kötü yaptı.onla sadece internet üserinden konuşuyoduk telefonlarım da kapalıydı o dahil kimsenin sesini duymak istemiyodum ,ama vardı zaten ondan haber alıyodum ve zamanı gelince-kendimi iyi hissettiğimde yanımda olacaktı biliyodum. içime ,telkinlere ve siteye döndüm.iyi ki böyle bi süreç yaşamışım.bu süreç bana kendimin herşeyden daha değerli olduğunu gösterdi,kendimi her halimi kutsamaya başladım,şimdi çevremdekiler de bundan payını alıcaklar çünkü benim değer verdiğim herkes değerlidir ama hayatımın merkezinde ben varım artık .tüketmiyorum ,sağlam sağlıklı yaşamaya çalışıyorum artık daha sakin olmaya çalışıyorum.
bu arada çocuğa gelince evet hayal ablacım hiç iş yok,iki kelime eder mıy mıy,sonra bişey derim küser,küstün mü derim niye ksm der
çekingenin biri ama çok sevimli bi çekingen
,konuşmakta zorlanıyo yanımda,ben konuştum o uykusuz halimle,öyle yorgun öyle bitkindim ona rağmen konuşuyorum ama bi yere kadar enerjim olsaydı uğraşırdım zorla konuştururdum.olmaz ki öyle sus pus.neyse çok zaman var önümüzde
ben onu konuştururum.bazen düşünmeden çocuğum gibi azarlıyorum o da çocuk gibi boyun büküp açıklama yapıyo ya süper
.neyse şükürler olsun ki karşıma çıktı ,gerisini hallederim ben
ablacım seni de çok öpüyorum
görüşürz