19-07-2008, 04:00 PM
|
#279 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun Alıntı: bigci Nickli Üyeden Alıntı
bu kadar darantı sıkkınlık hüzün acı gerçekden tatmadıgım acıları verdi bu site bana :(
burda mutlu olacahımı planlarken herkez beni acıların içine iyice itti ama birisi varki o resmen tekme attı
canımı yakdı :'( belki tekrar ölmeyi bile düşündüm
bu site insanları hakkında ise bi şeyi ögrendim mutsuzsanız sakın bi siteye girmeyin bin kat daha cok acı cekiyosunuz |
artık dayanamıyorum gercekten ama!!! senin bu site insanlarını suçlamaya hakkın yok..Ne demek ya gerçekten tatmadığım acıları verdi bu site bana..Gerçekten dayanamadım..yani susuyoruz ama susmamız senin haklılığını göstermez..Herkesin bi kişiliği bi sabrı bi dayanma gucu var.Yeter!Herkes acıların içine itmişmiş..Bir de üyelere tavsiye veriyorsun yalan yanlış mutsuzsanız sakın bi siteye girmeyinmiş bin kat daha çok acı çekilrmiş..BEN ARTIK BU YAZILANLARA İNANAMIYORUM..Bana buraya yazmamak yakışırdı ama yok duramadım..Duramam benim de dahil oldugum bu guzel sitenin insanları böyle yapmadıkları,yanlış tanıtıldıkları zaman!Yahu insanlar yardım etmeye çalışıyor sen bu dünyayı nasıl görüyorsun Allahın aşkına ...İnsanlar sabrediyor,sinirlenmiyor neden?Büyüklüklerinden..Çok sevgili Hayal Abla,Çok sevgili Shamanic..Sen bu guzel insanlara ve bizlere nasıl dersin herkes seni acıların içine atmışmış..Ölmeyi bile düşünmüşsün..Bu güzel insanlar ve bizim vicdanlarımız rahat kusura bakma..Biz sana yardım etmeye çalıştık sen hala kalkmış oaradan abuk subuk yazıyrosun...Bir daha kendimin de dahil oldugu bu guzel site hakkında senden boyle seyler duymak istemiyorum.Yeter.Buna hakkın yok senin !!! Silkin ve kendine gel..Yazmamamız buraya bizlere herşeyi söyleme hakkını vermez sana..Biz bu güzel sitede kendimzi geliştirip paylaşmak için varız..biz buraya abuk subuk yalan yanlış suclamalar işitmek için girmiyoruz...Düzgün iletişim dedik olmadı,yardım edelim dedik olmadı..Senin o sucladıgın guruba dahil ettiğin insanların içinde o guzel kalpli peygamber sabırlı Hayal abla da var ..Senin ama burada ağlamaktan ,insanları suclayıp abuk subuk konuşmaktan o guzel kalpli insanın sana şifa gondermeye çalıştıgından haberin yok tabii..
Dediğim gibi SİLKİN VE KENDİNE GEL...!!!
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.
Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui -- |
| |