Ynt: e bi tane de benim olsun...:) merhaba günlüğüm,
sana yazmayalı çok oldu.. arada uğramış, içimi dökmüş ama yazdığım herşeyi silmiştim..
sildim baştan itibaren ve sil baştan başladım yeniden..
hayal kırıklığına uğradım unuttum dönüm başa, olmadı olmuyor dedirttiler, hayır olacak dedim döndüm başa, olumsuz ne varsa hepsi silenemez belki ama yaşanmıştır bitmiştir birkere.. hafızamdaki aptal şeyler düşüncelerime tecavüz etmeye başladıklarında onlara karşı koymakta zorlanıyorum bazen.. yılmış gibi görünmek istemiyorum.. kendi içimde bunu kabul etmek istemiyorum.. çünkü devamında nelere sürükleneceğimi biliyorum.. hayır! bu olsun istemiyorum, hemde hiçbirşey olmaksızın çoook geride kalmış aptalca şeyleri tekrar tekrar hatırlayıp gereksizce kendimi üzmek istemiyorum.. hayır.. durduk yere kendimi üzmemeliyim.. eğer üzülecek sıkılacak olacaksam bu dış sebeplerle olmalı.. içimde aynı şeyleri yeniden yaşamak istemiyorum... bunları yalnız ben yaşıyorum hissine kapılmak istemiyorum yeniden.. sebpsiz başladığım yere dönmemeliyim. ben çok ilerlemiştim zirveye birkaç basamak kalmıştı şimdi tepetaklak en başa dönmemeliyim.. yada en başa yada silbaşa yada hayır yada hayır hayıııııııııııır
etrafımda herkes çok iyi ailem misafirlerimiz kardeşlerim arkadaşlarım... çok mutlu hayat yine aynı seyrinde devam ederken ben bu şekilde sebepsiz ve ters gerilememeliydim.. kendime şunu da diyemiyorum, hani şöyle şöyleydi, hani şöyle olacaktı, hani böyleydi de sen şöyle yapıyordun hani hani haniiiiii
offff içimde koca bi ayakalnma var gene başa çıkamıyorum... henüz pes etmedim ama etmek üzereyim.. ettiğimi düşünmek bile istemiyorum.. içsel isyanımın dışa yansıması beni en çok korkutan da.. korkuyorum yaaa neyden korkttuğumu bilmeden.. böyle bi sarhoşluk böyle ne hissettiğini bilemem hali var ablalarım abilerim tanımlayamıyorum nedir...? eğer okuma zahmetine girdiyseniz rica ediyorum yardım edin.. ne müzikler ne içsel konuşmalarım ne de sık sık kendime yaptığım olumlu telkinler işe yaramıyor 3 haftadır olmadığım gibi gözükmek istemiyor, kendimi, kandırmak istemiyorum
yaaa herhalde bunları birine anlatsam,
kendine dert arıyorsun başka bişey yok der geçer...
acaba aniden uzun süreli bi değişiklik yaşamam sebep olmuş olabilir mi bunlara? yoksa değişikliğe alışamadım mı ki?
sorular sorular kimisi cavapsız, ben pervasız..
ama nereye kadar sürer bu böyle bilemem ama etmeseydim keşke dediğim saçma tecrübelerime göre bende tek bir fark olacak bunu içimde yalnız olduğumda yaşamaya özen göstereceğim.. bu hayatımdaki diğer şeyleri etkilememeli.. etkilemesin.. etkilemeyecek!? emin değilim ama bunun için çalışacağım.
__________________ "Şüphesiz kusurlu olan değişmek değildir;önemli olan değişmeden direnmek veya direnmeden değişmek değil, değişerek direnmektir." |