Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-07-2008, 05:04 PM   #17 (permalink)
ametist
Üsteğmen

Tesekkür: 11
132 Mesajinıza toplam 504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ametist is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Kısmen'imin Doğum Gününe Herkes Davetlidir

siteye sabahtan beri giriyorum ama site donuyo yanıtlama kısmında sorun oldu kaç kez mesaj yazdım gitmedi, kusuruma bakmayın arkadaşlar ,bu saatte kadar cevapsız bıraktım
mücevhercim çok teşekkürler düşündüğün için sağol bitanem iyi ki varısn.çok öpüyorum sevgilerimi yolluyorum sana
sitenin mustangi benim değerli serpil ablacım,ben de senin gibi değerli,sevgi dolu ,geniş dünya görüşüne sahip senin bir insanı tanımaktan dolayı çok mutluyum ve çok şanslıyım.iyi ki varsın benim güzel ablam.düşündüğün için ve güzel dileklerin için çok teşekkür ederim ablam.başımızdan eksik olma
ümelihacım,bu mutlu günümde mesajınla ki ,kötü günlerimde de günlüğümden bana umut dolu yazılar yazdın.iyi ki varsın bitanem.güzel dileklerin için çok teşekkürler.koccaman öpüyorum seni sevgilerimle

suzzycim ne diyim sana ,sen de hep burda ol ,hep sitede ol ben de bunu diliyorum.düşündüğün için ve güzel dileklerin için teşekkürler .pastayla balonlar için ayrıca teşekkürler.sevgilerimle

bigcicim sitenin haşarı bi o kadar da içli alıngan ama güzel yürekli arkadaşım.dileklerin için çok teşekkürler.evet sana katılıyorum hayata inat gülmek lazım ama şaka da olsa mutlu olamıcam gibi cümleler kurma.hep birlikte hayatım değişti ailesi olarak iyi olucaz mutlu olucaz.aksini düşünemk yok bundan sonra.iyi ki siteye geri döndün bi daha gitmek yok .bizim için çok değerlisin.mutluluk zinciri oluşturuyoruz ve o zincirin halkalarından birisin yani sen olmazsan olmaz .bilmem anlatabildim mi?bu arada senin doğum gününe de az kalmış ,sana öyle şatafatlı güzel bi doğum günü partisi hazırlıcaz ki,kimse hatırlıcak mı gibi lafların havada kalmış olucak maalesef.bizim için çok değerli olduğunu bil.kendi adıma söylüyorum,sen olmayınca sitede eksik bişeyler kalıyo.bi daha yapma.herneyse lafı uzatmyım daha .yazıcaklarımı günlüğüne saklıyım.tekrar düşündüğün için çok teşekkürler.kendine iyi bak canım arkadaşım,sevgili kardeşim.koccaman öpüyorum seni

melodisim ,sitenin pamuk prensesi sevgi dolu güzel yüzlü iyi kalpli kardeşim benim varlığın yeter .düşündüğün ve iyi dileklerin için teşekkür ederim bitanem.inşallah herşey hepimizin gönlünce olur bu sene .kedi+pasta +çiçekler çok güzeller .çok çok öpüyorum iyi ki varsın kis

değerli nurhanza ablam hediyemi aldım çok teşekkür ederim.çok emek sarfetmişsin değmiş ama çok güzel olmuş,eline yüreğine sağlık.hiç eksik olma burdan lütfen.çok değerli biri ,çok güçlü bir kadınsın ve ben de dünyayı kadınların kurtarabileceğine inanıyorum.seni koccamn öpüyorum .sevgilerimi saygılarımı yolluyorum.kendine çok çok iyi bak

ayşegülcüm iyi temenilerin için çok teşekkür ederim.iyi ki varsın.çok çok öpüyorum sevgilerimi gönderiyorum sana

sanemce;değerli sanemce ,güzel anne,paylaşımcı iyi kalpli sitenin iyilik meleği .ne diyim güzel dileklerin için ve düşündüğün için çok çok teşekkür ederim.kendine iyi bak sağol var ol .koccamn öpüyorum ,sevgilerimi yolluyorum

pisimbatcım,sitemizin güzel uğurlu sevimli haşarı kedisi,çok teşekkürler güzel dileklerin ve düşüncen için.koccamn öpüyorum ve sevgilerimi gönderiyorum.

sycoroxcum,değerli serpil ablamın ,değerli güzel kızı;güzel dileklerin için ve düşüncen için çok teşekkürler,aynı dileklerin benden de sana gelsin .koccaman öpüyorum kendine iyi bak.sevgilerle