Alıntı:
bigci Nickli Üyeden Alıntı
hipnoz denen o şeyden herkez o kadar çok bahsettidiki anlatamma buna ben degil doktorum karar vericek 27 tehmuz sonrası umarım bu kadar darantı sıkkınlık hüzün acı gerçekden tatmadıgım acıları verdi bu site bana :(
burda mutlu olacahımı planlarken herkez beni acıların içine iyice itti ama birisi varki o resmen tekme attı
canımı yakdı :'( belki tekrar ölmeyi bile düşündüm
bu site insanları hakkında ise bi şeyi ögrendim mutsuzsanız sakın bi siteye girmeyin bin kat daha cok acı cekiyosunuz
sanki ben o yazdıklarımı cok sevdim ben gerçekleri yazıyorum diger uyeler gibi oylesine laf yazmıyorum gerçekler ne ise bunları yazdım umarım amateme tekrar yatmam agustos ayındaki muanemden sonra |
Sevgili Serkan,
Rabbim bizlere deger verip ozene bezene yaratmis..o da yetmez tum kainati bize hizmet etsin diye yaratmis..Gunesi,yagmuru, ruzgari, agaclari,bitkileri,suyu, simdi hepsini yazamiycam fakat senin gozunle gordugun ve gozunle goremedigin butun bunlari biz kullarina hizmet etsin diye yaratmis...yaradan bizi memnun etmek icin herseyi bizim icin yaratiyor..senin gibi degerli bir insana can veriyor..ve sen hic degervermeden, belki tekrar olmeyi dusundugunu soyluyorsun..oldumu hic...
guzel kardesim otur bi dusun bunlari...butun dunyadaki muslumanlar 5 vakit namazdaki son oturusta bir birimize duada bulunuyoruz...neden? bunlari otur bir dusun oldumu..
sana deger verip seni dort dortuluk yaradana, boyle isyan etmek yakismiyor...
Sevgiyle ve selametle kal degerli kardes