Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-07-2008, 10:36 PM   #283 (permalink)
bigci
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

pamuk kusura bakma ama az bucuk öyle gerçekden üzüldüm yaptıgınız seyleri ben kimseye bi bilgi vermedim kendim adıma konusdum tek sucum mutsuz olmakmı cekmedigim acı kalmadı gercekden psikolojik tedavi bile alıyorum bana göre hayat laylaylom gelemiyo işte bu acı durumdan kurtulmama yardım etmek istediniz tamam tsk ederim aam bende geri tepince niye sadece susmak yerine zehir zirfirik laflar ettiniz

aramızda yerin yok !
bu günlüge bi daha yazmıycam
saygımı geri alıyorum
vs vs vs vs vs

ama en cokda aramızda yerin yok lafı ayrı bi canımı yakdı gerçekden kalbim cok incindi ve üzüldüm beynimde bin bir türlü soru işareti var
oda yetmezmiş gibi milyar tane işim var
dükkan aile dıs sorunlar işlerimle ugrasıytorum ama düzgün bi psikolojiylemi hayıır
bi aşk bi insana neden bu kadar acı verir onuda anlamıyorum offff gercekden daraldım ben ne demek istesem ne demeye calıssam tersden diyorum bi şey demek istesem baska bi şey diyorum
su_duru ablacıgım degerli kardes dedigin için tsk ederim

sen ankaraya gel cagırılmadıgım istenmedigim aramızda yerim yok denen toplantının benzerini ankda yapalım :d sen gel ankaraya istedigin yemek olsun ister ev ister dısarı annemin eline kimse su dökemez ev yemekleri konusunda eee 50 küsür senenin emegi :d yada sen gel ankya sana yozgatımızın meshurrr testi kebabı ısmarlayım [ ben yozgatlıyım :p]

senemce ablacıgım dedigin gibi susmalıyım