Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-07-2008, 11:32 PM   #2 (permalink)
monange
Üsteğmen

Tesekkür: 0
105 Mesajinıza toplam 445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
monange is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Icim ürperdi hatta kortum:)

Laverge cim... sitemizdeki tecrubeli kisiler sana mutlaka cevap vereceklerdir ama biraz kendini serbest birak derim ben.. Müzigin altindan gelen telkin seslerini duymussun bunlar seni ürkütmesin tamamiyle bilincaltina hükmeden , inledigin konuyla baglantili olmak üzere tetikleyen seslerdir...

Bu nedenle de tekrardan dinlemeye basliyacagin sirada baska sesler duyacagini yada seni korkuttuklarini aklinda tutup kalbinin hizla atmasina heyecanlanmana neden oluyorsun.. Tabii beraberinde de baska sorunlar yasiyorsun... Bunlar belki ilk dinledigin icin olan seyler.. Gündüz dinlemeye calis... super

Bu telkinleri dinleyen arkadaslarin hepsi kisa bir süre bu tip deneyimleri , bedensel sorunlari olmustur. Formu biraz okudugun zaman göreceksin.. Sonucta beynin simdiye kadar almadigi , duymadigi , bilinc altini tetiklemedigi bir olay yasiyor.. Doktorun sana verdigi bir ilacin bünyen alisana kadar yan etki yapmasi gibi düsün oldu mu canim...

Sevgi ve Isikla Kal... Güzel haberlerini bekliyoruz..

Bende bir yumurta var. Sende bir yumurta var. Eğer, sen bana bir yumurta verirsen, ben sana bir yumurta verirsem, yine sende bir yumurta Bende bir yumurta olur. Şayet, sende bir bilgi var. Bende bir bilgi var. Ben sana bir bilgi verirsem, sen bana bir bilgi verirsen, sende iki bilgi, Bende iki bilgi olur. KONFİCYUS
monange isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla