serkancım ya yazdıklarını ve yazılanları gördüm üzüldüm cidden.ne desem bilmiyorum ama senin de senin görüşün karşıtında olan arkadaşların da emin ol niyetleri aynı ,yani iyi olmak istiyoruz yanlız ben diye düşünmüyo kimse .çünkü hepimizin gelişmesi aynı zmnda birbirimize emsal teşkil ediyo umut veriyo.mesela arkadaşlardan birinin günlüğünde güzel bi yazı yakalasam benim için de iyi oluyo ,bana moral veriyo bu .tersini de düşünürsek üzülüyorum ya da yeni arkadaşlara sabretmeleri gerektiğini söylüyorum,çünkü ortak sorunlarmız çok fazla .ama şöyle bi sistematik var bence ;her gelen bi sonrakiyle yaşadığı sorunu ,gelişmelerini kendini nasıl ilerlettiğini paylaşmaya çalışıyo bunu gördüm net olarak,iyi olan hadi eyvallah demiyo .bu çok özel bişey değil mi be serkancım.bak herkesin kendine göre bi üslubu var bazen yanlış anlaşılalar da oluyo ve ister istemez bi ö yargı oluşabiliyo hepimizde,ama gerçekçi değerlendirmenin yolu kesinlikle ve kesinlikle karşındakinin senin için zmn harcaması ,birikimini ne olursa olsun paylaşmaya çalışması.önemsemediğin ,sevmediğin birine anlatmaya çalışırmsısn kendini ,doğru bildiğini?pek sanmıyorum.bak bi de şu vardır;bazen öyle çaba sarfedersin ki karşındakine ,ama o kadar zmn harcayıp anlatmaya çalıştığın şeyi ne yaparsan yap anlatamazsın.o noktada isyan etmeye başlarsın.bu insanı nası uyandırırım nası anlatırım diye .bunun binbir türlü yolu var ama sitem de içerir bu yollar hatta ister istemez daha kırıcı bile olabilir.sen de yaşamışsındır daha önceden bu durumları eminim.şuna emin ol ki; sen olsun bi başkası olsun ki bu sitede herkes seni bilir o yüzden daha ayrı bi yerin var bile diyebiliriz,yani iyi olmanı istiyoruz.yanlız herkesin bi dünya görüşü ,bi bakış açısı var be serkancım hele bu işle çok uzun zmn harcamış ve sana bişeyler anlatmak(bak doğrusunu yanlışını söylemiyorum,ortada bi emek var ve çok önemli bişey bu) için çaba harcayan kim olursa olsun ,kırıcı olmamaya çalış,kırılmışsın mutlaka sitem dolu yazıların ama bak yazdıklarının karşılığı olarak neler yazmış arkadaşlar.eğer değerli olduğunu düşünmeselerdi,emin ol bakıp geçerlerdi.sen deönem veriyosun ki hala anlatma çaban var.en önemlisi bu değil mi be canım.bak bence ne yap sen biliyomusun ,ben senin yerinde değilim ama yerinde olsam;tüm kırıldığın kişilere-şu haklıydı bu haksızdı diye bakmadan ayrı ayrı çabalarından dolayı teşekkür et.bak bunu yap.görüceksin neler olucak .çünkü inan senin de onların da yaklaşımı en iyisi en güzeli en mutlu olman için.herkesin metodu farklıdır ama olsun.sen bence yap bu dediğimi.bi de gözünü seveyim şu telkinleri dinle valla işe yarıyo,ben ilk siteye girdiğimde çok mutsuzdum anlatamam.çok iyi gelicek inan bana ama disipline sok kendini günde şu kadar dinlicem de şartla kendini dinlemeye başla bak ne güzel oluyo.bak sen de biraz melankolik taraf var ,bende de var ama hayat acıya dayalı yaşanmıyo işte görüyosun .
sevgilerimle ,kendine iyi bak
bi de şunu rica ediyorum diğer arkadaşlardan,serkanla kim sorun yaşadıysa ki o sorun değil zaten hayal ablayla sanırm bi anlaşmazlık olmuş.ablam konuşuyo anlatıyo zaten serkana .o bizim ablamız kızar da,severde yeri geldiğinde.hakkı var ,bi bildiği var (olur öyle abla kardeş arasında di mi serkan
).pek olumsuz bişey yazmaya çalışsak iyi olur gibi geliyo,sanki dışlanmış gibi hissetmiş kendini.burda taraf yok keinlikle hepimiz aynı taraftayız-iyiliğin tarafında. ama alınıyo çocuk hiç kimse beni sevmiyo istemiyo diyo.yani o sıkıntıda kendince mutlaka haklılık payı vardır.haklı demiyorum ama daha olumlu yazsak daha süper olur bence.nacizane bu benim fikrim,umarım haddimi aşmamaışımdır.sevgilerimle