Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-07-2008, 02:02 AM   #285 (permalink)
bigci
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

canom kısmencigim tesekkur ederim ben her yazdıgım posta bunu aynısın söylüyorum bi önceki mesajımdada aynısın yazdım allah razı olsun tsk ederim dedim fakat benim sorunum gerçekden sıradan bi sorun degil bi insan her hangi bi şey oldu diye ki benimki aşk acısıydı veya baska acı oldu diye e**** kullanırmı
***3 KERE ÜST ÜSTE İNTİHAR *** edermi ? demekki ben sıradan insanlardan farklı bi beyin yapısına sahibim bak su an ne kadar rahatım ne kadar sakinim tıpki mamasını yiyen bi kedi köpek yawrusu gibi natura ambianca programında ielale sesleri kus sesleri calıyo winampındada titanic film müzigi calıyo ama bazı anlar geliyo kii bu anlar genelde hep baş başa kaldım an beynimi dinledim an oluyo o anlarda beynime mukayet olamıyoum istem dısı seyler yaptırıyo bana kalbim beynime adeta savaş açıyo bi çatısmaya giriyolar bana zorla kalbimin içine haps olmus sonsuza kdar oraya gomülmnüş şeyleri bir film seridi gibi gözüme getiriyo saka gibi geliyo ama uzun yıllar bi insanla birlikde oldukda sonra pat diye unutamıyo insan ben unuttum dedim defter orda kapandı fakat içinde bulundugum psikolojik atraksiyon kapatmadıgını belirtdi bu olayı farklı eylemlerle bunu dile getirdi madde bagımlıgı hayatına son verme gibi en son yaptıgım aptallık kafama silahı dogrultdum fakat bi şeyi unutmusdum clock denen silahda şarjöer yerinden az bi şey cıksın yada şarjorde mermi olmasın mekanizma calısmaz bu 1 2.si ise clocklar kilitlidir altlarında arabalarda oldugu gibi bi kilit vardır anahtarlı o anahtarı kitlersin kimse ateş edemez silahı kafama koydum saatlerce düşündüm ve dayanamayıp tetige basdım ama işlemedi kitlenmiş silah sonra silahı nasıl fırlattıhımı bilmiyorum yani anlatmaya calısdıgım ben normal hayatta olsun sosyal aktivitelerde olsun insan içinde olsun şu son 1 yıl demeyim ama son 6 ay içersinde tekrara eski halime dönmüş biriyim fakat ddgim gibi beynim hala düzelmedi istem dısı atraksiyonlar yapıyo kendi kendine yani kriz gibi düşün
bu noktada her insanın yardıma ihtiyacı oldugu gibi benimde bi yardıma ihtiyacım vardı gerek psikologlar gerek aile gerek arkadas destegi allah razı olsun az cok arkadas destegi burdan aldım almayada devam etcegime inanıyorum aile destegise sonunaaa kadar aldım hiç bi ailenin evlatları için yapmacakları fedekarlıklar aldım
psikolojik olarak gerek ankara dıs kapı numine akıl ve ruh sahlıgı klinigi personeli gerek amatem madde bagımlıları hastanesi gerek ank. etlik ssk hast. psikiyatrı bölümü kulakları cınlasın gercekden guzelbi muhamele gördüm
sende dedinya herkez ben diye bakmıyo ya sunu sezdim bana kızan arkadaslar iyileşen arkadaslar onlar kötü hallederinde iken nasıllarda tahmin edemiyorum onlar iyileşmişler ve bana kızıyolar hkalılar sonuna kadar ben henüz iyileşmedim cinlerim tepemde iken bu yazdıklarım neki siz beni cinlerim tepemde iken görün yazı larak degil gelin evime davet ediyorum sizi ablam abim annem babam olsanız ne yapardınız sessizce agladıgımı görseniz ?
dişlerimi kitleyip kusana kadar nefes almadıgımı istersiniz yoksa kitlenip hayellere daldıgımıım istersiniz yoksa vucuduma zarar verdihimimi istersiniz sırf bu yüzden dögme yaptırcam
ben iyileşmemiş ve halada iyileşen birisiyim ama ben gerçekden profosyonel bi yardıma ihtiyacı olan birisiyim burdaki serzenişlerle burdaki arkadas yardımıyla olacak bi şeyte benzemiyo bu burda sizin yapmanız gerek tek sey bana ruhan yardımcı olmak sevginizi ve arkadaslık ablalar artık o anki ne ise beni gözünüzde ne olarak goruyosanız o duyguyu bana göstermeniz lannnn gerizekalı lan aptalll bak biz senin yanındayız sen tek degilsin tamammı kafamın tasını atdırma ben ablanım işte ben abinmim ankaraya gelirsem seni yolarım demeniz gerekiyo işte bu gibi söyleyişler kalbimi kırdı dedimya aramızda yerin yok felan gibi sözler anlatmaya calısdıgımı bu idi yarın toplantı var :P bi kaç kişi gel dedi fakat gelemem oraya bi insan istenmedigi yere gelebilirmi o toplantıya herkezde cok ben gelmek istiyordum ama daha ilk mesajı yazar yazar konuyu dagıtma özelden yaz gibi eleştiriler aldım :'( bilmiyorum ama tek bildigim şey ben sadece gerçekleri yazıyorum braya ve kısmen tsk ederim gercekden yanımda oldugunu hissetdirdin sükran borçluyum sana nasıl ödeyebilirim bu borcu

[b] son bir şey hayal ablaya laf söyledigim küsdügümü hangi safitirk söylüyorum o annem yasında kadın ! shamnic ablam ve hayal ablam bu forumda herkezden cok hatta kendimden daha cok deger verdigim 2 insan benim derdim hayla ayazablamla degil baska bi şahısla hayla ablayla alakası yok o ablam hatta annem özel mesajlasırken ben ona annem diye hitap ediyorum oglu abim sayılır bendne büyük yaşlarca ! öyle yazmayın bi daha ;=)