Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-07-2008, 02:57 AM   #286 (permalink)
ametist
Üsteğmen

Tesekkür: 11
132 Mesajinıza toplam 504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ametist is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

bigcicim bak çok zor şeyler yaşamışsın ,tüm kalbimle hissetmeye çalışıyroum,anlıyorum durumunu.ama bak bence bi değişiklik yap hayatında ve biraz zor olucak belki ama dene bence işe yarıcak;bak kelimelerle kendimize ister istemez telkinler veriyoruz bunları tekrarlaya tekrarlaya başa dönüyo ve btün melanetler başımıza tekrar tekrar geliyo.sakın yanlış anlama beni ,paylaşma anlatma geçmişi demiyorum,ama en azından bi daha yaşamak istemediğin şeyleri o kötü dönemi konuşmamaya yazmamaya çalış,biraz olsun bunla uğraş.aklındn geçirme demicem ama konuşmadıkça bunları aklından geçirmen de azalıcak bak söylüyim işe yarıcak .ben de bunu yapardım kötü olanı düşünür düşünür ah bu oldu ben bunu hakettim mi derdim.ama dedikçe çaığrıyoruz be serkancım bu musibetleri.bak hastalığına yoğunlaşacağına,tedavi fikrine yoğunlaş beyninin oyalaması gerekiyosa bunla oyalansın.bak yaparsın biraz zmn alır çünkü önceki yaptıklarının tersini yapıcaksın ,ama sonra çok rahat edersin.bak ben de hüznü severdim melankoliktim,ama o acıdan gelen haz gittikten sonra öne geçilemeyecek şeyler çıkıyo.bak sen yaparsın neler atlatmışsın bunu da atlatıcaksın.ve bence bi değişiklik yap ve buluşmaya git.bak insanlar bize kendimizi tanımak ,kendimizle mücadelemiz konusunda çok yardım ederler çünkü başkasını tanımak kendini tanımakla dönüşümlüdür.ben eminim bi yanlış anlaşılma var,eğer yoksa bile konuşmak görüşemk istediklerinle konuşursun ,ne olucak ki yani ama bence sorun yaşadıklarınla da eminim uzlaşıcaksın.çünkü amacımız tek ,iyi olmak istiyoruz.
sevgilerimle ,kendine dikkat et artık kendini üzme,bizi de üzersin kendini üzdüğün için.
sevgilerimle