Alıntı:
bigci Nickli Üyeden Alıntı
bende onur var senin aramızda yerin yok istemiyorum gelmeni denilen yere ölsem dahi gitmem . alındım hemde cok fenaa
ben onun adını dahi anmıyorum azıma sadece dedigim gibi aklıma gelen seyler bazen aklıma kudurdan seyler oluyo kriz gibi kalbim beynime savaş acıyo |
bigci bak sanırım kızgnlıkla söylenen sözlerdi onlar hepimiz sinirlenince bazen istemediğimiz sözler safredebiliriz.hadi diyelim tam tersi kasıtlı söylenmiş olsun ya bu sitenin üyesisin sen,herkes herkesle anlaşmak mecburiyetinde değil( zaten öyle olsa garip olurdu ).emin ol bi o kadar da senin orda olmanı isteyen kişiler var orda,yani sevmediğin insanlar için sevdiklerinden vazgeçebiliyosun.hem sen burda vakit geçiriyosan buranın üyesiysen,her üye gibi senin de gitme hakkın var.bak zaten öyle olmasaydı sürekli yazı geçmezdi buluşma var buluşma vr 20'sinde diye isteyen istediğiyle haberleşir bi yerlerde toplanırdı di mi?bi de onur denen şey artık neyse,kendi haklarına sahip olamıyosan,kendini gerçekleştirme mücadeleni sürdüremiyosan,hayatında ne varsa elinde olan onur da dahil bence buna hiç bi işe yaramaz.senin orda bulunma hakkını kim elinden alabilir ki ,sen buna müsade etmezsen ki(kasıtlı yapılan bişey yok buna eminim,anlık gelişen şeyler )o yüzden kafanı boşalt güzel giyin git.etrafta delikanlı görsün di mi
canını da sıkma,çatışmalr güzeldir ama beynimle kalbim çatışıyo diyosun ya ,bak telkinleri dinle bişeyle karıştırma başka müziklerle bak görürsün,beynin galip gelicek,yaşamasaydım söylemezdim.güzel şeyler düşünmeye ,olumlamaya çalış kendini bak güzel olucak herşey.
sevgilerimle iyi geceler serkancım
kafana bişey takmamaya çalış lütfen bunu sadece kendin için yap