Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-07-2008, 07:35 AM   #304 (permalink)
Mustang
Guest

Standart Ynt: Melodi Diyarı....

Canım senin gibi özel bir insanın elbete yanında birileri olur çünki sen kadir kıymet biliyorsun sana uzatılan eli tutuyorsun ve takdir ediyorsun sürekli ağlayıp sızlanmıyorsun.Bizlerinde kendimize göre sorunları var ve bir birimizden güç alıyoruz ve dayanmamız daha kolay oluyor.Dün gamzemle konuşuyorduk bana yine çocuk istemediğinden söz etti.Benim yaşlılık hayalimde kocaman bir masa başında sevdiklerimle birlikte olmak vardır vetorunlarımla dediğimde ben istemiyorum oğlununki ile idare et dedi bende benim sitede bir sürü kızım var onların çocukları gelir dedim gerçekten sizleride kendi çocuklarım kadar seviyorum.Sizleri böyle değişme azminde gördükçe bende diyorumki bak çocukların haline onlar neler yapıyorlar sen öylece oturuyormusun diyorum ve bende gayret ediyorum .Hayatı şimdiye kadar başkalrının gözleri ile yaşadık artık kendimizin farkındayız ve kendimiz şekil vereceğiz .LÜTFEN iyi düşünki iyilikler senin olsun.Çekimlerini iyilikler ve güzellikler için kullan .Sen herşeye layıksın.Yolun açık ve aydınlık olsun.