Günaydın bu gün toplatı var .Bir an için gidemeyeceğim sandım dün öğleden sonra mütiş bir karın ağrısı çektim kendime iki nokta yaptım daha öncede olmuştuda bilmeden yapmışım meğer .Sağ elimi ağrının üzerine koydum ve sen geçeceksin ve ben DR bile gitmeden sen iyileşeceksin demiştim ve iki saat sonra ağrım geçmişti.dünde yine bu sefer bilerek yaptım ve kıvranan ben bir saat sonra iyi idim.Sabah kalktığımda hiç yoktu eşim hayretetti.Ben başka sorun çıkmasından korkarken sağlık sorunu çıkıyordu.Evdekiler patlamaya hazır bomba gibiler .İnsanlar hayatlarına ne çekerlerse onu yaşıyorlar .Biz çocuklarla iyilik güzelikler çekiyoruz ve iyi yaşıyoruz .Oda hayatına kötü çekimler yaptığı için kötü şeyler yaşıyor.
hayat hiç birimiz için kolay bir şeyler sunmuyor ama ben ve çocuklarım halimize şükrediyoruz ve kimse içn kötü düşün müyoruz .Biz dolu dolu yaşarken o sıkıntı içinde yaşıyor.Ben o bizim eve gelirken kötü bir çekim yapmıştım .Biraz bencilik etmiştim daha sıcak olan odada çocuklara verim ama soğuk odanında balkonu vardı.Şimdi yazları onun odasından balkona çıkmak sorun olmaya başladı.Çekimlerinizi yaparken bencil olmayın sonunda sizde mutlu olmaya bilirsiniz.
bu gün çok merak ettiğim sizlerle tanışacağım ben sanki hepinizi tanıyorum ama yinede görmek dokunmak ve sizlerle tanışmak başka olacak.Belki birgün bütün site toplana bilirizne güzel olur .Çekelim neden olmasın ...Uzakta olup katılamayanlarda alım kalıcak hepinizi çok seviyorum ve kocaman öptüm.Yolunuz açık ve aydınlık olsun.