Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-07-2008, 12:23 PM   #48 (permalink)
meryemi
Üsteğmen

Tesekkür: 0
39 Mesajinıza toplam 101 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
meryemi is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: e bi tane de benim olsun...:)

teşekkür ederim ablacım,

desteğin için, yanımda olduğun için, önerilerin için teeşekkür ederim

yaptım aynıları yaptım dün.. ama onlardan uzaklaşmak yerine çok daha farklı bişey yaptım, oturdum önce bi güzel ağladım.. levent artanın şüphe isimli parçasını çok seviyordum onu 14-15 kere dinledim herhalde.. sonra biraz rahatladım.. teslim olmama kararı aldım içimde.. şükürler olsun.. dün buraya yazdığımda evde yalnızdım onlar gezmeye gitmişlerdi.. bi 5 saat kendimle uğraştım.. gözlerim şişmiş.. gelince annem fırçaladı .. bu bilgisayar gözlerini daha da bozdu diye göz numaram büyümüş.. korktum hemen yattım sabah buz gibi duş aldım, harika bir kahvaltı yaptık kuzenlerim kardeşlerim... çok neşeli çok bereketli bir sofraydı.. şimdi çok çok daha iyiyim yani düne göre çok çok daha pozitifim

neye ihtiyacım olduğu gösterildi şükür.. onun farkına varınca kendime(yüksek benliğime 44 ) yeniden ulaştım kontrol atına aldım..

neyseki kısa sürdü.. ama şu hala olmadı içimde biryerlere gizlenmiş sıkıntılar var onlar arada yokluyolar beni bi çıksalar bi yüzleşsem hiç bişey kalmasa çoook güzel olacak çok rahatlayacağım ama yok olmuyoo.. telkinlerle olur zannediyordum ama olmadı.. çok kuvvettililer.. onlarla yüzleşeceğim güne hazırlanmam lazım, gerçek güç toplamam lazım!? o güce nasıl ulaşacağımı biliyoruma artık, bu bana çooooooook ayrı bir güven verdi.. kendimi ben güçlüyüm diye kandırmak istemiyorum artık.. başa sardım evet ama yadırgamadan pişman olmadan.. hayat bu diyerek sardım başa... ha neyi mi sardım başa? tabiki iç dünyamdaki olayları, değişimleri, yaşadıklarımı..

bu sefer yalnız değilim ama, anladım ki birisi olmadan olmayacak.. bunu zaten biliyor ve ona dayandırıyordum ama dolaylı olarak.. anladım ki direkt olmalı, öğrendim ki ben bendeki benler özbenim yalancı benlerim hep benimle beraber onları kovmak yerine içimde mutlu bir dünya kurmam gerektiğini, içimdeki düzen kontrolünün bana ait olduğunu, kavgacı ezik bir ben omak yerine barışçıl, akılcı hakim, farkında bir lider olabilirim içimde bunu deneyeceğim

inanmak lazım.. söylediklerime söylenenlere inanarak yaşamak lazım ve ben inandığım için çok mutluyum..

inanarak söylüyorum yeniden farkındayım kendimin

ve yine inanarak söylüyorum,

SEVİYORUM KENDİMİ......