Günlüğüme çoktandır bakmamış yazmamıştım. Az önce okudum yazdıklarımı duygulandım.
O anlara gittim bir an gerçekten hayatımda çok şey değişmiş. İlerlediğimi görmek mutluluk verici.
Bugün merakla beklediğim hayatım değişti Ankara buluşmasına gittim. Çok güzel , yaşam ve sevgi kokan bir ortamdı.
Günümüz stres ve korku toplumu içinde daha mutlu daha anlamlı bir hayat yaşama ve bunu paylaşıp birbirilerine sunma yani daha iyi insan olma gibi çok yüce bir amaç taşıyan insanları bulabilmek ve onlarla aynı ortamda bulunmak ne kadar güzel bir armağandı benim için. Ben yılladır tek başıma daha mutlu olmalıyım daha iyi olmalıyım insanları karşılıksız sevebilmeliyim gibi düşüncelerimin peşindeyken etrafımdakilerle bunları konuştuğumda aynı düşüncede insanlarla karşılaşmak mümkün olmuyordu. Yıllardır tek başıma kendimle konuşabildiğim insanın kendini daha mutlu kılması insanları sevmeyi öğrenmesi hayatını daha anlamlı kılması için neler yapılması gerektiğini konuşabildiğim bir ortam oluşmuştu bana.
Buralara sevgi akıtan insanları görmek ayrı bir mutluluktu benim için. Güzel bir buluşmaydı.
Bu arada unutuyordum artık günlüğüm okunmadı diye kimsenin derdi olmasın hepsi okunuyormuş
.