Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-07-2008, 08:43 AM   #6 (permalink)
yeni bir hayat
Super Moderator

yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future
Standart Ynt: uçurumun kenarında

Merhaba Arkadaşım,

İçinde bulunduğun durumu çok güzel ifade etmişsin..Bazılarımız hayatın kötü şartları ile çocuk yaşta tanışabiliyor..

Yine de birşeyleri değiştirmek için hiçbir zaman geç değil. Öncelikle değişeceğine gönülden inanman ve umudunu yitirmemen gerekiyor.

Telkinleri dinlediğini yazmışsın. Düzenli dinlediğine emin misin? Ve ya ne kadar zamandır dinliyorsun? dusun

Çünkü arada bir dinlemeyle istenen sonuç alınamıyor maalesef..Sorun ne kadar geçmişe dayalıysa ve yoğun yaşanmışsa o kadar fazla dinlemek gerekir diye düşünüyorum..Ben öyle yaptım.Gece-gündüz dinledim.Hala da devam ediyorum.Forumu incelediysen insanların sonuçları sana yol gösterecektir..Tabii bizden daha tecrübeliler de seninle ilgilenecektir.

Bulunduğun yerde sanırım Afyon 'du, mutlaka aradığın sağlık kuruluşları vardır.Oradaki bilen arkadaşlar cevap yazacaklardır sana.

Hayatta hiçbir zaman ümidini yitirmemen dileğiyle.. Umarım tekrar görüşeceğiz...

Sevgiyle kal...

yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla