Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-07-2008, 02:37 PM   #676 (permalink)
MuminOKAN
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>

Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Standart Ynt: matrix'e hükmedin

Alıntı:
muratdoom Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba

Bende kitabı 2 gün önce alıp okudum. Tüm Kadıköyü dolaştım bulabilmek için malesef hiç bir yerde yokdu en sonunda bir yerde buldum ve kalan son kitaptı. Aldım tabii ki de. Müsadenizle bir kaç sorum olucaktı.

Şimdi niyeti belirledik ilk sonra 2 noktayı bulduk (illa bedenimiz üzerinde olması gerekir mi ? yoksa 2 noktayıda havadaymış gibi ellerimiz havada olabilirmi ?) ve 3. adımda aradaki bağı ne şekilde hissedicem elektirk akımı gibi birbirlerini çekmesi olabilirmi ? yada siz nasıl yapıyorsunuz ? ve bu 3 adımıda gerçekleştirdikten sonra bir şey yapmamız gerekicekmi bunlardan başka ? bağı kurulduktan sonra o sırada bir şey düşünmem gerekirmi örneğin ağrıyan yerimin geçmesini istiyorum şeklinde ? Çok sordum ama kusura bakmayın :(

Kolay gelsin
kozyatağı karfor da remzi kitap evinde çok vardı. super neyse hayırlı olsun. super
iki noktanın bedeniniz üzerinde olması gerekmez tabi. kitapta okuduysanız son sayfalara doğru riçırt amcamızın kızı oyuncak bi kaplan gibi bişeyi vekil kılarak üzerinde iki nokta tutuyordu. iki noktayı isterseniz imajinize bile edebilirsiniz.
aradaki bağı pratikleriniz arttıkça daha da anlayacaksınız. mesela benim ellerim ısınıyor bağ kurulduğunda. ama bu durum kişiden kişiye değişir. bağı kurduktan sonra soru da sorabilirsiniz soru kalıbı olarak ben "şöyle olsaydı nasıl olurdu" yada "şöyle olsaydı nasıl hissederdi" şeklinde kalıpları tercih ediyorum.
sorular çok değil. önemli olan öğrenmek.

sağlıcakla ve ışıkla kalalım. super

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr

Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla