Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-07-2008, 03:07 PM   #3443 (permalink)
aysegul_tirtil
Yüzbaşı

aysegul_tirtil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,467
431 Mesajinıza toplam 2,881 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant future
Standart Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Alıntı:
Asalett Nickli Üyeden Alıntı
merhaba ayşegül benimde korkular üzerine blokajlarım tam çözülmediğiden dün akın berk kardeşimizin sitede paylaştığı yirmibir gün kuralı vardı ben le başlayıpp seçiyorumla biten cümleler söylüyorsun yaptım iananmadım telkinleri ilk dinlediğim andaki etkiler birden tekerar ortaya çıkıverdi baş dönmesi baş ağrısı mide bulantısı ... falan çok kötü oldum ama sonradan da rahatlama geldi arada yapıyorum başta kötüde olsa sonra hoşuma gidiyor atakan beye de sordum durumu açıklam istedim sen de deneyebilirsin tepkilere rağmen devam etmek fayda mı zararmı getirir bilmiyorum cvp bekliyorum bilgisi olan arkadaşlarda varsa memnun olurum konu hakkında umarım yardımcı olabilmişimdir belki akın berk kardeşimiz bu konuya el atabilir
canım teşekkür ederim sitede o kadar zaman geçirmeme ragmen 21 gün kuralını kaçırmışım.ben sanki korkuma sırtımı dönüp onu yok farzediyorum sonra bi yerden kafasını çıkarıyor ve beni deli ediyor.içinden geçmek onunla yüzleşmeyi gerçekten çok istiyorum
aysegul_tirtil isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla