Konu: eft
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-07-2008, 06:29 PM   #26 (permalink)
led
Teğmen

Tesekkür: 0
24 Mesajinıza toplam 67 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
led is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: eft

Alıntı:
gökkuşağı Nickli Üyeden Alıntı
<center></center>
Alıntı:
keops Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
gökkuşağı Nickli Üyeden Alıntı
merhaba ben eft uyguluyorum kendime o anki bir duyguyu bir sıkıntıyı geçirmek veya geçmişte duygusal olarak etkileyen bir olay için.
bahsettiğiniz kitaptan öğrendim ben de. mesela kötü anısı olan sevdiğimiz bir şarkıyı tekrar dinleyebilir hale gelebiliyoruz eft ile...
kökeni derin sorunlar için mucize aramamak lazım yalnız. ama o sorunu parçalara bölerek küçültmemize de imkan veriyor eft. olumsuz inançlarımızı değiştirmek istediğimizde de kolaylık sağlıyor. pratik bir araç kısaca her an kullanılabilecek..
kökeni derin sorunlar içine eft nin gelişmiş bir modeli deep peat tekniği var tam kökünü kurutuyor problemin bir avantajı daha var
bu teknik eft gibi vurarak değil dokunarak yapılıyor
deep peat'i Güneş Tan Akdoğan'ın sitesinde duymuştum ilk kez öğreten pek fazla kişi yok galiba istanbul'da olsaydım gitmeyi düşünürdüm

merhaba ,Güneş Tan Doğan sitesini inceledim çok etkilendim ve telefon ederek bilgi aldım..yalnız şunu belirtmeliyim ki fiyatlar uçmuş durumda...1 saat 150 ytl :)..ve seans sayısı tamamen senin sorunun ortadan kalkması ile ilgili...bende düşündüm gidip gitmememkte ...evet deep peat uygulayan kişi çok çok az ...en kökten çözüm budur aslında..araştırmalarımın sonucunda bu sonuca ulaştım...