Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-07-2008, 09:41 PM   #177 (permalink)
nurhanza
Yüzbaşı

nurhanza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 29
269 Mesajinıza toplam 773 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura about
Standart Ynt: 20 Temmuz Atakan' lı.. ( :> )Hayalayaz'lı Shamanic'li Redflowers'lı buluşma

cancağızlarım ne güzel gene hepiniz biradasınız, kendimi öleeee yalnız hissetim ki, ne işler yapıp duruyorum, öle forumumdada yazıp duruyorum, ama kimsecikler cevap yazmadı, kafam karışık ne yapacağımı şaşırdım harika gelişmeler var, hele vagon ve slayt konusu, vaktimde az kaldı, enerjime hayranken bugün ne oldu anlamadım, mıh gibi kaldımmm, az biraz benede baksanızaaaaaaaaaaa, alıştırdınız beni öleee ilginizi aldıkça bende enerji tavan yapıyordu, yaptıklarıma şaşıyordum, bir yerde bir arıza var ama çözemedim, günlüğümede yazdım, harika gidiyor herşey ama, belediyenin yer vermeme ihtimali beni acaip kastı, birde derneği kapatacak olan kadın, herşeyiyle devredecekti, hatta istifa edeceğini söylemişti, bugün başkanlığa devam edeceğini söyledi, ayyyy ne bileyim, başkanlıkta falan gözüm yok ta, emeği koyan ben, sahiplenen hep başkasımı olacak bu işi, aaa niye buraya yazdım şimdi ben bunu, dikkatinizi çekmek için sanırım, affedin beni emi, alakasız bir biçimde buluşmanızın içine daldım, ama kendimi yapayalnız hissediyorummmm,