Alıntı:
silvia Nickli Üyeden Alıntı
tekrar merhaba
inanırmısınız son günlerde koskoca hayatımda hiç olmadığım kadar keyif düşkünü, umursamaz hatta kendini beğenmiş biri oldum çıktım...
özgüvenim tavan yaptı diyebilirim..içimden de diyorumki aman be ne olacaksa olur diyebiliyorum sınav hakkında...
artık kimsenin yanındayken konuşulan konu hakkında benden daha bilgili çıkması veya daha çok konuşması hatta benim yanlışımı bulması bile sinirimi bozamıyor..
çünkü herkesin mutlaka ki bir konularda birbirine fazlalığı olabiliyor....artık kendimi hiçkimseden aşağı görmüyorum...telkinlerde ve sitede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum :) somut olarak hayatım değişmese de iç dünyam büyük ölçüde değişti diyebilirim..belki de daha büyük değişimlere hazır değilimdir |
silviacım merhaba, iyi iyi ukala ol, kendini beğen süpersin. eski halde olmada ne olursa olsun. valla bu gidişle insanlarla takışmaya, tartışmaya da başlayabilirsin
belki şimdiden söyleyeyim. öyle olursa da sorun yok, bu değişimin etkisinin ortaya çıktığının, artık bir şeylerin yer değiştirdiğinin kanıtıdır, dünya umrunda olmasın, salla geç. böyle bir değişim yaşayacağını hissediyordum zaten. biri senin yanlışını buluyorsa, sen de onunkileri yüzüne vur, emin ol ki o'nun hataları senden kat be kat daha fazladır. bunu yapan da kesin kendini geliştirememiş, dünyaya at gözlükleriyle bakan, ancak başkalarını eleştirerek kendini üstün yapmaya çalışan insan müsveddeleridir. senin şirinliğini, tatlılığını kıskanıyordur, o ne bilsin düşünmeyi incelik yoktur ki onda, onun değerini düşürmek en güzel davranıştır, değeri de var mıdır onu da bilmiyorum.
hayatın neden değişmemiş ki bundan daha somut ne olabilir ki, büyük bir başlangıç bu, ohooo daha neler neler olacak. ilk yumruklarını attın sanırım, nakavta da çok uzak değilsin,
belki süreklilik gerekiyor sadece. bak birden fight club geldi aklıma, izledin mi o filmi izlemediysen şiddetle tavsiye ederim.
kucak dolusu sevgiler