Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-07-2008, 10:25 PM   #179 (permalink)
25emel
Binbaşı

25emel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2
233 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
25emel is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: 20 Temmuz Atakan' lı.. ( :> )Hayalayaz'lı Shamanic'li Redflowers'lı buluşma

ne güzel yine yürekleri güzel ne kadar insan varsa bir araya gelmiş gelemeyenlerde kıskançlık tiriplerine girmiş pazar günü haber vermeden,sadece keposu arayıp buluşma yerini öğrenecek veee..... süpriiizz!!! diyecektim. ama olmadı.daha önceki buluşmalarda planladım hepsinde sorunlar çıktı gelemedim o yüzden bu buluşmada plansız çıkıp gelecektim annem şu an hastanede yatıyor fizik tedavi görüyor.her akşam yanındayım bir ihtiyacı olmasada beni görsün yeter şifa niyetine babam rahatsız onuda fizik tedaviye yatırmam lazım yarın MR sonucunu alıp doktoruyla görüşücem muhtemelen oda yatacak hastaneye... son 2 haftadır inanılmaz bir yogunluk içindeyim ( hem evde hem işde ) il dışından gelen misafirin hatti hesabı yok vallaha en sonunda misafir agırlamayı bıraktım kim ne isterse onu yapar yer,içer,gezer,yatar,gider yahhh!! iş deee böleee gene hevesim gursagımda kaldı.(umarım ne demek istediğimi anlamışınızdır anlayanlar anlamayanlara anlatsın )

buralarda pek izim görünmesede takipciyim merak etmeyin super
25emel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla