Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-07-2008, 11:12 PM   #40 (permalink)
ceren18
Üsteğmen

ceren18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 174
142 Mesajinıza toplam 477 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ceren18 will become famous soon enoughceren18 will become famous soon enough
Standart Ynt: kendimden geriyeeee

rahat bi nefes alıp daha yeni oturabiliyorum allahım bu nedir hergün ama hergün misafirlerle ugrasıyorum bana insanlardan bukadar sıkılıcaksın deseler inanmazdım ama sıkıldım yaaaaa hasta ziyaretine gelip insan 3 saat oturur mu anlıyamıyorumki tabi evdeki bütün işler bana kaldı su 1 haftada 10 yıllık tecrübe edindim yani annem seviniyo tabi sevenleri çok diye(bide bana sorsa )iyi hos bende severim oturup sohbet etmeyi ama ben oturup sohbet edemiyorum sürekli ayakta bişeyleri getirip götürmekle mesgulüm tek kız olmak ne zormus önceden hep ablam ilgilenirdi bu işlerle bende sindy bebegimle oynardım şimdi ablamı çok arıyorum dersanedeen arayıp sıkıstırıyolar tercihler basladı bir sen yoksun çabuk gel diye gelemem hocam diyorum masallah 404 yapıstırıcı gibi okadar istedigim sitenin buluşmasına gidemedim nese annemle babam için herşeye katlanırım onlar tamamen iyileşsinler baska bişey istemiyorum işte böyle günlük buarada telime bilinmeyen bir numaradan mesaj geldi beni tanıyan ama kim oldugunu söylemeyen artık bana asık oldugunu saklamak istemeyen biri içimden hep metin olsun istiyorum (evren kızzzzzz senden metininin olmasını istiyorum beni kırmazsın bilirim seni )
ceren18 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla