Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-07-2008, 09:22 AM   #63 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Silvia nın günlük defteri :)

Silvia'cım seni daha iyi anladım.Dün gece caribbean'la senin son mesajlarınızı görünce tabiri caizse neye uğradığımı şaşırdım.O mesaj ikinize aslında.Umarım caribbeanı da yanlış anlamışımdır.
İnsanın hayatında o kadar çok ki malesef bu tarz insanlar.Kesinlikle hayatında tutmamak gerek gerçekten orada sonsuz katılıyorum sana.Enerjini emmekten,seni tüketmekten,ve senin sıkıntı zamanında yine senden bir adım bekleyen(sankı sen üzgün olmayı hak etmiyormuşcasına)o kadar çok bencil var ki malesef.Ve ne yazık ki bu insanlarla yaşamaya alışmalıyız.Hayatımızdan çıkartsakta çıkartmasakta farketmiyor.Onları düşünmek,verdiğin emeklere ve değere acımak bile insanı fazlasıyla tüketiyor.
Bazılarımız (çok az ama inan hala var)çözüm odaklı olarak yaşıyoruz.Bir sorun problem varsa anlatılan onu dinlenmesi değil,çözülmesi gereken bir şey olarak görüyoruz.Ama aslında karşımızdaki insanın sadece anlatmaktan,acı odaklı acıyla beslenen biri olduğunu farkedemiyoruz.Çözüm bulup o kişiye aktardığımız zaman o çözüm değerlendirmeye alınmıyorsa,uygulamak şöyle kalsın unutulup tekrar eski bildiklerini uyguluyorsa hadi sana eyvallah demenin zamanı gelmiş de geçiyor bile demektir.

Sanıyorum sende pek azımız ve benim gibi çözüm odaklısın.Çözüm odaklıları dert dinlemek sıkar ne kadar seversen karşı tarafı sev farketmez.Sen çözüm buldukça,şunu yap bunu yap diyip onun yerinde saydığını,söylediklerinin bir kulağından girip diğerinden çıktığını görünce kendi kendine soruyosun 'bende bi gariplik var.Neyim ben senin çıngırağın mı' ve yavaş yavaş duvar örmeye başlıyosun ve inan bana çok ta iyi yapıyorsun.Ama bunu yaparken kalp kırma,karşındakine ödün verme.Karşındaki kişi zaten dert küpü eline koz verme bana şunu yaptı bana böyle davrandı diyerek suçlamaya yüz bulamasın kendinde.Onun yerine aynaya baksın,bakmaya yüzü varsa.

Bir de silvia'cım kendinden hep emin ol hayatta.Kendine sonsuz değer ver ama bencil olma,kendini sev ama başkalarından da nefret etme.O kadar doğru kararlar ver ki hayatına girmesini istediğin insanlara karşı yarın 'al işte yine kullanıldım'moduna girme.Öyle olsa bile şunu düşün ki bu dünya da hiçbir şey sebepsiz yere olmuyor benden alıcakları varmış aldı ve gitti de.Yoksa başa çıkamazsın bu duyguyla.

Çok doğru bir söz vardır.Ben çok severim bu sözü ve sana bu sözü bir dilek olarak söylemek istiyorum.
Hayatta aptal dostun olacağına,akıllı düşmanın olsun.Olsun ki savaşlarınız bile bir şey öğretsin sana.
Sevgiler.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla