23-07-2008, 12:38 PM
|
#133 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 0
122 Mesajinıza toplam 635 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella Alıntı: gia Nickli Üyeden Alıntı
sevgili günlük
bugün mutlu haberlerle geldim sana.. çekim yasası devreye girdi. dün evrene haykırdım, bana bir işaret gönder diye..
hayallerimden (gerçeklerimden) biri de cabrio bir mini cooper sahibi olmak; hayal panomda da resmi duruyor ve ben olumlamalarımı sürdürüyordum. derken dün işe giderken ve eve gelirken sanırım hiç görmediğim kadar çok (en azından bi 15 tane falan) mini cooper'la yollarım kesişip durdu otobüsle eve geliyordum otobüs duraktan önce ışıklarda durdu ve kapıları açtı; tahmin et indiğim kaldırımda karşımda ne vardı? tam hayalimdeki mini cooper! üstü açılanlardan! bi süre olduğum yerde kalakaldım..arkadaşım aradı yanına gitim yol boyu mini cooper karşılaşmalarım sürdü.beynimin bir yanı hep "nasıl olacak"lara takılmaya çalışıyorsa da o an hemen yakalayıp onu durduruyorum, "nasıl'lar evrenin işi, sen sadece isteyeceksin" diye..sonra hala işaret beklentilerim sürdüğünden sabah işe giderken arabaların plakalarına takılıp kaldı gözlerim, okuduğum plakalar hep al, bul, sır, kap falan gibi şeyler denk geldi ama iş yerine girmeden arka arkaya parketmiş 3 araba vardı ki, plakalarına baktım; sırayla şöyleydiler: bak,duy, ve sonuncu beni dumur eden: kap al.. hönk diye kaldım.. yabancı plaka bi araçtı ve "kap 234 al" gibi bişeydi plaka.ben de kaptım aldım bunu bilinçaltıma duurr daha bitmedi..şimdi benim sevgili askerde ya; 55 günü kaldı, sabah msn iletime 55 - samsun yazdım.. (samsunun plakası 55, askerde plakalar sayılır son zamanlar hani..o hesap) neyse çalışıyorum falan, patron bir işi bana verdi ve ben ilk gemimi bağladım! (mesleğim broker'lık, gemilere uygun yükü bağlayıp komisyon alıyorsun. aylardır iş öğrenme çabasındayım malum..) bağladığım yük nereden peki? samsun'dan! annemle ben 22 sayısının özel olduğunu düşünürüz, bizim hayatımızda hep önemli şeyler vardır 22 sayısıyla bağlantılı.. bugün de ayın 22'si! ve ben ilk gemimi bağladım!
şimdi bu yazıyı okuyan bir kesim insanlar haklı olarak manyak herhalde diyebilirler benim için.. eskiden olsa ben de öyle derdim.. ama benim "hayatım değişti"
dusun super |
tek kelime ile muhteşem...... muhteşem bir değişim. ne güsel yaaa tebrik ediyorum seni.
__________________ Benim özgürlüğe açılmış kanatlarım var
Sonsuzluğa çıkan zamansız kapılarım var
Senin beş para etmez kuralların varsa
Benim inandığım ölümsüz masallarım var |
| |