Alıntı:
melodis Nickli Üyeden Alıntı
dusun dusun
bu nasıl bi hayat dusun bugün istediğim iş pozisyonlarından 2 tane tlfon aldım ama ikiside ist.dan dusun peki ben nerde çalışmak istiyorum ist.da dusun çünkü okulumu orda düzene sokmalıyım dusun eee şehir hazır iş hazır kötülük bunun neresinde dusun iyide ben şuan muğladayım ailemin yanında... yani kesin olmadan ha diyince iş görüşmesine gidemem ki dusun ama çok istiyorum şöyle derin bi offfffffffff çeksem karşıki pc yıkılır ..... 44 nolcak benim bu halim ya tam istediğim olanaklar önümde ama elim kolum bağlı kopuk gitmesine izin veriyorum |
Merhaba Melodis. Üniversite bittikten sonra ben de hayalimdeki işi İstanbul'da aramaya koyulmuştum. Ailem Adana'da oturuyordu. Her görüşme için git gel yapmak biraz yorucu ve masraflı olmuştu. O dönemlerde biraz sıkıntı çekmiştim. Ama sağolsun arkadaşlarım bana destek olmuşlardı. İstanbul'a yerleşeli 4 yıl oldu. Geriye dönüp bakınca çok iyi yapmışım diyorum
Çok güzel iki görüşme teklifi almışsın. Bence bunları biran önce değerlendir. Biraz yorucu bir süreç olacak senin için ama hayalini gerçekleştirmiş olacaksın. Teklifin kesin olmasını bekleme bence. İstanbul'da kimsen var mı bilmiyorum ama görüşme tarihlerini 2-3 gün içerisine denk getirebilirsen gidip gelmek daha kolay olabilir. Sevgiler