selam dostlar.
sizle tanışalı yani kişilik geliştirmeçalışmalarına başlayalı tam 14 gün olmuş yani 2 hafta.son 3 gündür hayal hanımın çekim yasası meditasyonunu dadinliyorum inanın enerjinin içime doluşu ve akışını bizzat deneyimliyorum.çekim yasasından istediğim şey tam gerçekleşmesede adım atmak yada olması için faaliyette bulunmam için fırsat geldi .bugün çok güzel bir gündü belki herkes neden derse ne biliyim kendimi çok mutlu hissettim ,herkese çevremde ki herkese sevgi gönderdim.göz temaslarını daha net yapıyorum.ancak bu arada bir şey dikkatimi çekiyor ,göz temasında bulunduğum kişiler samimi olduğum dostlarım dahil göz temasını yapamıyor ve gözlerini kaçırıyorlar .bu daha önceden de böylemiydi yoksa ben mi yeni farkına varıyorum bilmiyorum ama çevremdeki kişilerin gerçek yüzlerini görüyorum artık.ve ne olursa olsun içimdeki sevgiyi onlarla paylaşıyorum.2 gndür de ,gerçi kendisin tavsiyesi 2 günde 1 kez diyor ama
ne bilim ben üst üste 2 kez dinledim matrix çakrayı dinliyorum.ha az kalsın unutuyordum matrixe hükmedin kitabını da kumaya başladım.gerçekten çok iyi bir kitap.ben bu arada bildiim kadar reiki yapıyorum.hayatım değişiyor bunu net görüyorum.kendimi seviyorum insanları seviyorum ,özellikle sizleri seviyorum.sevmeye aşığım ben ve sizler bunu bana tekrar kazandırdınız.şimdi hedefim güzel günlere sizlerle beraber devam etmek...şimdilik bu kadar ilk aklıma gelenleri yazdım...karşk oldu belki ama mutluluk sarholuğuna verin...hepiniz sevgi ile kaln