merhaba sevgili günlük
gördüğüm herkes pozitif enerji yaydığımı, mutlu olduğumu söylüyor. çok mutlu gülüyormuşum, genelde erkekler böyle gülmezmiş çok hoşlarına gitmiş rıdvan beyle münire hanımın. her gün yeni yeni, çeşit çeşit insan tanıyorum, insan sarrafı olma yolunda ilerliyorum. duyargalarım, antenlerim daha bir iyi çalışıyor, şimdilerde farkettim ki artık bir insana baktığımda bana yararlı mı zararlı mı olduğunu anlayabiliyorum. insanlarla tartışmaya başladım, şu bir hafta içerisinde 3-4 kişiyle tartıştım, heheheh
kendimi buluyorum sanırım. burnunu heryere sokan insanlar vardır ya denk geliyor işte, bir şey diyor lüzumsuzca, mecburen hakkımı arıyorum, faydalı da oluyor, ya tırsıyorlar ya da daha temkinli bir şekilde konuşmaya başlıyorlar. yehhuuu sanki kumandayla tv değiştirmişçesine insanların davranışlarını değiştiriyorum, sar, ileri, geri, oynat
müthiş bir şey yaaa, hayatıma sanki ben yön veriyorum. biri bana tepki gösterirse aynen cevap vermem gerekiyormuş anladım. hayat şimdi daha huzurlu, daha mutlu. öpüyorum seni hoşçakal.