Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-07-2008, 07:53 AM   #372 (permalink)
Mustang
Guest

Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Günaydın günlüğüm ,dün Ankara'da kavrulduk çok sıcaktı birde ben sandoloz sakızını yemeye başladım sanki iki misli daha terledim.İnşallah faydasını görürüm.Dün komşumuzla birlikte bizim orada yapılan parklardan birine gittik önce gönülsüz gittiğimiz parktan hoşnut bir şekilde döndük hatta üşüdük bile eve gelince fırına giriyormuş gibi olduk.Güzel bir geceydi.

çevremdekilerede olumlama yapmayı öğretiyorum ve başkalarına söylenen yanlışların bile kendilerini etkileye bileceklerini söylüyorum.Hayatlarından olumsuzlukları çıkarmalarını rica ediyorum.Başkalarında etkiliyim ama iş en yakınlarımda sarpa sarıyor.

bu gün anneme gidiyorum içimde ki korkuya EFT yapmam lazım sanki her an kavga edecek mişiz gibi sürekli tetikte duruyorum .Buda beni yoruyor ayrıca gergin oldugum içinde ikimizide etkiliyor.Bu gece orada kalacağız yarın temizlik için kadın gelecek yarın akşama kadar oradayız.Bana olumlu enerjilerinizi yollayın.

Bu ara kitap okuyamıyorum buda beni biraz üzüyordu ama dikkat ettim .Sitede çok yazı okuyorum buda hiç okumamaktan iyi ama kitabın yerini hiç birşey tutmuyor.Birazdan çıkmak zorundayım kendinize iyi bakın banada dua edin hepinizi kocaman öptüm.