Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-07-2008, 09:22 AM   #14 (permalink)
reversi
Teğmen

Tesekkür: 0
16 Mesajinıza toplam 45 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
reversi is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: reversiden haberler devam ediyorrr

günaydın tüm dostlara,sanemce teşekkür ediyorum evet haklısın yanlışlıkla yeni konu başlığında yazmışım günlüğümü.ama nolur mazur görün mutluluk sarhoşluğuma verin.bugün çook güzel bir gün .akşam hayal hanımın çekim yasası meditasyonu ile uykuya daldım ,sesiniz çok sıcak ve bana çok iyi geliyor ,yüreğinize sağlık.şu an 2.bahar yaşıyor adlı parçayı dinliyorum.evet sizlerle 2.baharı yaşıyorum... .siz güzel insanların yazdıklarını okudukça insanın kendisini sevmesinin ne muhteşem şey olduğunu daha net görüyorum.ben de daha önceleri sevme önceliğini hep başkalarına vermiş ve onları düşünmekten kendimi unutmuştum.takıntılarım vardı ,ama bunlardan sıyrılamıyordum çabaladım ve sonuç ortada.bi söz vardır kul sıkışmayınca hızır yetişmez diye ,işte sizler bu site benim hızırımsınız ve sizlerden öğrenecek çok şeyim var.ama şunu da biliyorum sizlerin gönül gücünüz ve desteği ile oluyor tüm bunlar.birazdan çünkü şu anda telkinleri dinliyorum ,çekim yasasını dinleyeceğim... sizleri çoook seviyorum...sevgi ile kalın gönlü güzel insanlar