Ynt: matrix'e hükmedin Geçen gece ablamın arkadaşı geldi bize.Gözü mikrop kapmış doktor göz damlası vermiş.Gözleri kısık kısık bakıyordu.Ablamın feci diz ağrılarına 2 nokta yaptığımda geçtiği için ablam arkadaşına da yapmamı istedi bende yaptım.
Önce ellerimi gözlerine koydum sonra sağ elim gözünden başının tepesine doğru çekildi.Sol elim gözlerinde sağ elim başında ne zaman mikrop kaptığını sordum 4 gündür olduğunu söyledi.Ben kendimce uygulamayı yaptım.Ben biraz farklı yapıyorum galiba ama işe yarıyor bilemiyorum.5 gün öncesine gittim ve o andaki ağrılı hali 5 gün önceki ağrısız halin içinde erittim.Ve iyi haliyle bağlantı kurup başından içeriye doğru yolladım.İlk yarım saat pek bir fark olmadı.Sonra konu dağılınca yapılan işlem unutulunca gözleri açılmaya başladı.Kırmızılık geçti.Harika bir duyguydu hem benım hem onun için.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |