Hayat ne kadar sürprizlerle dolu, ne kadar güzel hediyeleri getirip bırakıyor kucağına ansızın. Bakıyorsun, seviniyorsun, ağlıyorsun, gülüyorsun.. Tüm duyguları aynı an da, aynı bedene, aynı ruha sığdırıyorsun.. Vazgeçmek üzereyken çoğu şeyden göremediğin bir el sarılıyor sana, içinde hissettiğin kelimeleri fısıldıyor kulağına, saçlarını okşuyor, seninle birlikte susuyor, seninle birlikte söylüyor tüm şarkıları..
Bir melek kanadı gibi hayat, tek bir çırpışa yüzlerce yaşam sığdırıyorsun. Nasıl yapıyorsun bilmiyorsun, ama en iyisi olduğunu hissediyorsun en derinlerinde, en doğrusu olduğunu, olması gerekenin en iyisi hatta..
Bir su damlası gibi.. En güzel renkleri içinde barındırabiliyorsun, damlayan yaşam sanki, damlayan Öz'ün, karıştıkça büyüyorsun, büyütüyorsun.
İki senem dolu dolu geçti burada.. iki yaş daha mı büyüdüm sanki :) Her gün ömür kattım yaşadıklarıma, her gün yepyeni bir özgürlük huzuruyla.. Yaşım kadar değil, yaşadıklarım kadar büyüdüm aslında, yaşadıklarım kadar da çocuk kaldım hala, içimde bitmek bilmeyen arzularımı buraya taşıdım, kendimi, ve başarabildiğim kadar da sevgimi..
Şimdi sizlerin güzelliklerinizle kamaşıyor gözlerim, sözler yarım yarım çıkıyor sanki elimden hayret.. Sanki sussam anlayacaksınız beni, sanki konuşsam durmadan kelimelerim siz olacaksınız, bir su damlası gibi.. Büyüdükçe büyüteceğiz hep birlikte..
Canım Arzu'm, ballı böreğim benim :) Hayatıma giren tüm güzellikleri, yaşadığım en doyumsuz günleri kendi yaşıyormuş gibi bana yansıtan nadide meleğim, mutluluğum senin ellerinde daha mı bir kıymetleniyor sanki, daha bir anlam mı katıyor yaşanılanlara.. Senin kelimelerinle, yüreğinde hissettiklerin ve hissettirdiklerinle daha mı büyüyor bu mutluluk hissi sanki.. Geçmişte, şimdide veya gelecekte ben ne yaptım da senin gibi bir dostu hakettim ki.. Seni çok seviyorum birtanem, iyi ki benim dostum olmayı seçmişsin, o eşsiz yüreğindeki tüm güzellikleri hayatıma bir çırpıda sermeyi, can demenin nasıl içten bir duygu olduğunu deneyimletmeyi seçmişsin..
İyi ki varsın can, canıım. Hep var ol.. Her şey için sonsuz teşekkür ederim..
Sultan'ım, adı gibi kendi de güzel canım ablam benim, hakikatli dostluk demişsin ya ne doğru söylemişsin.. İlk gördüğüm günden beri yüreğimin bir parçası, canımın ayrılmaz bir bütünü oldun sen.. Bir telefon kadar uzağımda, bazen yanı başımda bana hep sevgiyi hissettirdin koşulsuz. Bir abla şefkatiyle sardın sarmaladın beni, ruhunun güzelliğini ilmek ilmek işledin her defasında. Ben de seni çoook seviyorum ay yüzlüm.. Çok teşekkür ederim :)
Kılıcını hep sevgi için çeken canım Şövalye'm benim, her güneş senin kadar güzel olacaksa doğsun benimle birlikte. Tanıdığım bütün yüzler senin gibi melek kokacaksa yanımdan ayrılmasınlar istemem :) Senin bir kelimenle bana yaşattığın mutluluğu yaşatacaksa her söylenen söz hiç susmasınlar.. Sen de iyi ki doğmuşsun da benim kardeşim olmuşsun, can şövalyem, canım şövalyem. Hep birlikte nice güzel yıllara ablacım. Teşekkür ederim.. My Hoshh'cum, canım çoook teşekkür ederim. Mutluğumu paylaştın, sana kat kat geri dönsün dilerim. Öpüyorum seni..