canım benim, işlerini dağ gibi görmeyi bırak malısın öncelikle. onları zihninde küçük parçalara ayır. kendine hedefler koy. şu kadar sürede şunu, bu kadar zamanda bunu bitireceğim diye. ve o zaman sürecinde sadece o işin varmış gibi düşün diğerlerini düşünerek kendini germe. sonra en kolayından başla ve teker teker ele al bence. bir de işini çok sevmek ne olursa olsun bu işe dışarıda ihtiyacı olan bir sürü insanın olduğunu düşünmek iyi geliyor. haa enerjiyi nerden bulacağım dersen:
ilk önce sağ baş parmağın ile sağ yüzük parmağının köküne bastırarak sağ yüzük parmağınla sağ burun deliğini kapat ve sol burun deliğinden içindeki havayı boşalt. sonra sol başparmağını sol yüzük parmağı köküne bastırarak sol burun deliğini kapa ve açık olan sağ burun deliğinden yavaşça nefes al . bu işlemleri tekrarla. rahat ve sakin olarak acele etmeden. bir süre sonra enerjin dengelenecektir. ben öyle yapıyorum. işe yarıyor. nefes hayattır..... ışık ve sevgiyle........
Alıntı:
gunes Nickli Üyeden Alıntı
önümde dağ gibi hemen yapılması gereken bi sürü işler var. ama benim bunları yapacak enerjim yok. istek yok. |