Ynt: BERK'in Günlüğü selam dostlarım... sınav bittiğinden beri kendimi kitaplara verdim... Fakat aldığım son kitap beni hayal kırıklığına uğrattı.
"Yaşamın kapısını açan anahtar" adlı kitabı okuyorum şu anda... Kitap çok anlamlı fakat ağır... Her paragrafı tekrar okuyorum... Teoride birşeyler anlıyorum ama pratik yapma konusunda ve günlük yaşama geçirme konusunda kullanılabilicek bir kitap deil... Ama kitabı bitirmek istiyorum...
Telkinlere gelince 4 gündür koruma kalkanı dinliyorum... Geceleri de dinliyorum, rüyalarıma yansıyor... Etkisini şimdi beklemek biraz iyimserlik olur... Fakat 1 haftadır kendime her olumsuz düşüncede İPTAL diyorum. Fazlasıya faydasını görüyorum...
Kendime bir kağıt hazırladım. Şimdiki zamanda olumlamalarımı içeren bir kağıt... o kağıttan 2 tanesi gerçek oldu... Kağıdımı devamlı yanımda taşıyorum.
Bu arada sınav dönemi yüzünden aldığım kiloları veriyorum... Fitness'a yazıldım... hergün gidip 2 saat sporumu yapıyorum...
Herkesin bolca bahsettiği "Matrix'e Hükmedin" kitabına başlamak için sabırsızım...
Bu arada sitede neden kimse yok... Tatilemi gittiniz hey millet... izmir de buluştuğunuz zaman kesin gelicem...
Sevgiyle kalın güzel dostlarım |