Konu
:
Melodi Diyarı....
Tekil Mesaj gösterimi
24-07-2008, 03:18 PM
#
309
(
permalink
)
melodiss
Binbaşı
Tesekkür: 1,532
469 Mesajinıza toplam 3,122 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Ynt: Melodi Diyarı....
Alıntı:
Merhaba Melodis. Üniversite bittikten sonra ben de hayalimdeki işi İstanbul'da aramaya koyulmuştum. Ailem Adana'da oturuyordu. Her görüşme için git gel yapmak biraz yorucu ve masraflı olmuştu. O dönemlerde biraz sıkıntı çekmiştim. Ama sağolsun arkadaşlarım bana destek olmuşlardı. İstanbul'a yerleşeli 4 yıl oldu. Geriye dönüp bakınca çok iyi yapmışım diyorum
Çok güzel iki görüşme teklifi almışsın. Bence bunları biran önce değerlendir. Biraz yorucu bir süreç olacak senin için ama hayalini gerçekleştirmiş olacaksın. Teklifin kesin olmasını bekleme bence. İstanbul'da kimsen var mı bilmiyorum ama görüşme tarihlerini 2-3 gün içerisine denk getirebilirsen gidip gelmek daha kolay olabilir. Sevgiler hsimley
mrb MalloryKnox.keşke sende ki olanaklar bendede olsaydı .... bi kaç arkadaşım var ist.da ama ailem tanımıyor...
bian bana umut verdin ama imkansız gibi bişey oldu
Alıntı:
ayyy benim melodisim iş teklifi almışta ne yapsın diye düşüncelere dalmış kıyamam
hemen çareler üretelim dusun
1- senin yerine ben gideyim görüşmeye, ben melodisim diyeyim, şartları bi öğreneyim, değerse ne yapıp edip gelirsin... inanırlarmı melodis olduğuma dusun
2- iki iş görüşmesi için tarihleri yakın ayarlarsın, gelip bende kalarak görüşmelerini yaparsın 90p9
ikincisi daha uygun sankim
thumsanim
eveeeet ablam ne zaman geliyosun halay52
ablammm
nerelerdesin sen yaaa bak seni görünce koyverdim yine muslukları
ahh ablam nasıl isterdim keşke ailemle tanışmış olsaydın
bu durumda sen benim yerime git görüşmelere en mantıklısı bu boşa gitmemiş olur hem
teşkkrler hepinize...
melodiss nickli üyeye özel mesaj gönderin
melodiss - Daha fazla Mesajını bul