Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-07-2008, 03:25 PM   #137 (permalink)
capella
Üsteğmen

Tesekkür: 0
46 Mesajinıza toplam 145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
capella is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella

hepinize çok teşekkür ederim; suzzy, mücevher, sycorox, umeliha ve redflowers

çekim yasası harika işliyor inanın, küçük küçük adımlarla yola koyuldular dileklerim bana ulaşmak üzere artık hayatımda sadece istediğim şeylere odaklanıyorum ve bir bakıyorum ki herşey yolunda gidiyor..iş yerinde huzur istiyorum demiştim, 2 problemli kişi var ofiste..dün öğrendim ki ikisi birlikte ayrılma planları yapıyorlar ilk anda olumsuz düşünceler geldiyse de aklıma, sonradan aslında bunun benim için çok güzel birşey olduğunu farkettim..ağustos sonu gibi sanırım dananın kuyruğu kopacak..bakalım hayırlısı neyse o olsun. evren benim için en iyisini düşünmüştür eminim secret'ta yazıyordu, siz iyiye ve huzura kavuştukça ya çevreniz de sizinle birlikte değişecek ya da etrafınızdan gidecekler diye..dilerim huzurlu bir ortama kavuşacağız en sonunda
&quot;sevgide güneş gibi ol,dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol,hataları örtmede gece gibi ol,tevazuda toprak gibi ol,öfkede ölü gibi ol. <br />her ne olursan ol;ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol. &quot;<br />Mevlana<br /><br />
capella isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla