20-04-2010, 11:32 AM
|
#19 (permalink)
|
Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Redflowers Doğum Günün Kutlu Olsun... Güzel Phantomm'um benim, yüreğinden geçenleri yüreğimde hissediyorum. Biz seninle konuşmadan da anlaştık çoğu zaman, bazen tek bir kelimeye sığdırdık yaşadıklarımızı, bazen binlerce cümle az geldi sevdalarımızı paylaşırken.. Pembeli-morlu özlemlerle büyüttük hayallerimizi, içinde daima güven olan. Dilerim hayatıma çıkan her kişi senin gibi yeşertsin içimdeki çiçekleri.. Teşekkür ederim ay parçam. Seni çook seviyorum :) ChosenOne'cım kısa sürede tanıdım seni, hayatıma girdiğin ilk gün büyük bir değişim yaşattın bana farkında olarak veya olmayarak.. Ben senin melek yanını aynaladım sana. Değişmeye olan gayretli çabanı, sözlerini seçerken gösterdiğin itinayı büyük bir takdirle izliyorum hala. Seni de bir parçam olarak kabul ettiğim hayatıma hoş geldin, hayat hep senin gibi insanları çıkarsın karşına.. Çook teşekkür ederim, başta arınmama yardımcı olduğun, yolumu açtığın için.. Sen de iyi ki varsın ve iyi ki yanımdasın :) Benim pırlanta kalplim, güzel Wampirella'm.. Ne söylesem yazdıklarının üzerine, hangi kelimeleri yan yana dizsem koca bir boşluk sanki ortaya çıkan.. Senden çıkan ışığı sana yansıtabiliyorsam ne mutlu bana, daha ne isterim.. Sevgini her defasında yanı başıma bırakıp bana mutluluk tohumları bırakıyorsun, o eşsiz ışıltılarla parlayan yüreğini bana da açtığın için sonsuz minnettarım sana, şükürler olsun bizi buluşturana. Yaşamıma kattığın harika renkler için ben sana teşekkür ederim.. Yine, yeni, yeniden hep bir yerlerden başlamak için verdiğin cesaret içinde.. Seni çok seviyorum.. Bir dilek bu kadar mı yerine ulaşır Yeni Bir Hayat'ım :) Hepiniz sevginizi o kadar güzel yansıtıyorsunuz ki, o kadar içten ve derinden hissediyorum ki tarifi imkansız.. Beni bir dost olarak bildiğin için, bu yüce duyguyu tattırdığın için yürekten teşekkür ederim sana.. Önce arkadaşımdın, canımdın, şimdi bir de dilek kardeşimsin :) Biliyorum ki senin saf duygularını katarak benim için okuduğun her mısra yaşamıma daha kolay girecek.. Bu güzelliği benimle paylaştığın, yürüdüğüm yoluma sevgiden tuğlalar ekleyip yolumu güzelleştirdiğin için çok teşekkür ederim.. Seni Seviyorum :) Bengusu'cum çok teşekkür ederim. İyi ki varsın demenin güzelliğini ve zerafetini zihnime kazımama en büyük sebepsin :) Sen de iyi ki varsın canım :)
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
| |