Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-07-2008, 09:02 PM   #694 (permalink)
flower
Teğmen

flower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16
26 Mesajinıza toplam 132 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
flower is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: matrix'e hükmedin

bu gün spor yaparken....sanırım fazla yüklendim ve zavallı sol bacağım...kasılıp ağrımaya başladı....
normalde bu durumda en azından lokal bir kas gevşetici ve ağrı kesici krem sürüp istirahat etmem gerekirdi...
ama benim aklıma iki nokta geldi önce niyet etmeden sadece iki nokta arasındaki çekimi hissetmeye çalıştım...ağrı geçmişti
yalnız serbest bırakamadım..acaba tekrarlar mı endişesinden kurtulamadım ve evet 2 dk. sonra tekrar başladı...
sonra sol bacağıma sol elimi ve sağ bacağıma sağ elimi koydum ve ağrının hemen geçmesine niyet ettim...iki elimin de altında ışık topu olduğunu imgeledim...
ve sevgili spy game 'den kopya çekerek iki ışık topunun birbirlerine ışık kıvılcımları göndererek yavaşça kaynaştığını ....
sağ elimin altındaki ışık topunun(ağrımayan taraf) sol elimin altındaki ışık topunu (ağrıyan taraf) kendi içinde erittiğini hayal ettim ve hissettim...
sonra birden sanki bacaklarım elimin altında yok oldu... hiç bişiy hissetmiyordum....veee ağrı geçti
derken çok sevdiğim bi parça çalmaya başladı... ben de ona eşlik etmeye başladım...bi süre ağrımı da ...geçme şeklini de gerçekten unuttum 44
ağrım tamamen geçmişti...sonra spora devam ettim...hatta bacağımı daha da zorladım (sizler sakın denemeyin 44)....ağrıdan eser yoktu...
yazarken uzun oldu ama bunların hepsi en fazla 5 dk sürmüştür..bu matrixe bağlı ilk somut başarım arkadaşlar....
umarım ve dilerim devamını da getirebilirim....spy game çok yardımın oldu gerçekten...sonsuz teşekkürler...
hepinize kucak dolusu sevgiler
flower isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla