merhaba canım teşekkür ederim beni kutladığın için. insanın kendini anlayabileceği dostları olması ne güzel, hani mevlana demişya; aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir. yazdığın çoğu satırda sanki kendimi görüyorum, ben yazmış gibi hissediyorum. bunları söylemeden geçemedim, aynı duyguları hissettiğim birisin, bu beni çok mutlu ediyor. iyi ki varsın.
müziklere gelince iyi bir derleme yap bence, beğenmediklerini tereddüt etmeden uçur. temizlik yapmış gibi oluyor insan, rahatlıyor. ben de müzik indirmekten müzik dinlemeye vakit bulamazdım. hatta bir arkadaşım artık hastası olmuştu müziklerin kendinde olmayan bir şarkıyı bende varsa kesin alıyordu kendine, iyi ki pc sini sattı da kurtuldu diyebilrim, bu alışkanlığından. ben de 1,5 aydır o kadar uğraşmıyorum o kadar, şunu indireyim bunu indireyim diye. sadece dinleyeceğim müzikleri indiriyorum.
hard rock falan dinlemiyorsundur umarım, olumsuz etkiliyor çünkü biliyorsun. hangi grupları, kimleri dinliyorsun bu aralar. ben düş sokağı, ezginin günlüğü, dilek türkan dinliyorum. dilek türkanı özellikle önereyim sana, mutlu oluyor insan. :) eee senden de tüyo alalım karşımızda iddalı bir müzik otoritesi var sonuçta.