söylediklerin için sağol canım :) böyle düşünmen beni çok mutlu etti senin duygu ve düşüncelerine aynalık edebiliyosam ne mutlu bana..bunu söylemen çok iyi oldu ben de hissettiğim şeylerde yanlız olmadığımı anladım çok teşekkür ederim..çoğu insan somut konularda daha kolay anlaşabiliyor ama böyle soyut konularda daha zor oluyor bu...zor olanı başardığım için mutlu oldum
müzik konusuna gelince ne yazıkki tavsiye edebileceğim çok fazla birşey yok gibi :) çünkü yüzde 90 ı yabancılardan oluşuyor..
benim dinlediğim türleri sorucak olursan, rock, endüstriyel rock, pop elektronik müzik, Basslı tesisat müzikleri...yani aslında ne arasan var gibi ama çoğunluk genelde rock ve endüstriyel rock...son günlerde müzik dinleyemiyorum zaten telkin dinlemekten vakit kalmıyor :)
korn adlı grubun hayranı ve sıkı takipçisiydim..
en son placebo indirdim fena değil gibiydi...yani kendimi şaşırtmak heyecan yaratmak adına artık fazla karışık olan ve extrem şeyleri dinlemiycem artık..
bana eskiden gerekliydiler ve görevlerini yaptılar bitti sanırım..
aslında sana ayıklama işim bittikten sonra grup isimleri versem daha doğru olacak..
çünkü eski zevkime göre isim vericek olursam sana faydalı değil zararlı tavsiyeler yapmış olacağım :) senin de dediğin gibi rock türevleri zararlı..duyu olarak da aynı anda birçok sesi ve gürültüyü farklı kanallardan kulağa ve beyne ilettikleri için kafayı çok dolduruyorlar..galiba kafam o seslerle dolsun da diğer hoşuma gitmeyen şeyleri düşünmeyim diye onlara sığındım..
ben şu an çünkü neyi sevip neyi sevmediğimi tam kestiremediğim bir noktadayım..değiştim sanırım :)