Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-04-2010, 12:41 PM   #103 (permalink)
nevresim
Üsteğmen

Tesekkür: 1,124
285 Mesajinıza toplam 1,362 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nevresim will become famous soon enoughnevresim will become famous soon enough
Standart Cevap: sosyal fobi ye elveda.

Alıntı:
selo2951986 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kardeş sen sosyal fobini aşabildin mi?bendede varda yardımcı olur musun?
tabi ki yardımcı olmak isterim,ama şunu söyleyeyim tamamen atlatamadım daha ama aşama kaydettim baya,bu da benim için çok iyi o eski hallerime göre bu halime çok şükrediyorum,inşallah daha da iyi olurum.
öncelikle ne zaman farkettin böyle bi rahatsızlığının olduğunu,farkedip çözüm aramaya başlaman bile bi gelişme,ben geç farkettim biraz,çabalamaya da geç başladım,
bazi pozitif düşünce,kişisel gelişim üzerine kitap oku,ben ilk ferrarisini satan bilgeyi okumuştum,kişinin kendinde bitiyo herşey bunu anlamama yardımcı oldu,bu sitede içimi döktüm kimseye anlatamadıklarımı anlattım rahatlattı bu beni(müteşekkirim site sahibi ve sakinlerine),telkinleri dinledim baya uzun süre ego güven güçlendirici,kendine güven ve sonra sosyal fobi vs ekledim,1-2 sene filan dinledim.kendimi eskisine göre daha iyi hissediyorum.annemin yanında,küçük kardeşimin yanında,veya başka küçük çocukların yanında bile kızarıyodum,kendimi küçücük yerin dibinde hissediyodum,belki senin ki bu kadar kötü değildir,inşallah...
ve de hipnoterapi görrmek istiyorum,çok etkiliymiş,sonuçta o sorunların başlama noktasına gidip sorunu halletmeye çalışıyolar, ki gidicektim de hatta gidip ilk görüşmeyi de yaptım,bana 21 gün arka arkaya gelmemi,daha sonrada tek tük devam etmemi söyledi,ben ailem beni anlayışla karşılamayacağı için gidemiyorum ama hala vazgeçmedim,fırsatını bulursam gidicem,anneme söyledim yine(sf için demeden),o da para konusuna takıldı,ayrıca ne gereği var öyle bi durumun yok falan dedi,babama söyleyemiyorum bile.o yüzden tıkandım bu nokta da bu yaşta bi hipnoterapiste gitmeek için bile 40 takla atıyorum