Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-07-2008, 12:05 AM   #16 (permalink)
reversi
Teğmen

Tesekkür: 0
16 Mesajinıza toplam 45 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
reversi is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: reversiden haberler devam ediyorrr

selam tüm dostlara,nasılsınız ben çok süperim yaaa bugün çok değişik bir şey oldu ,ne mi bu...ben kelimenin tam anlamıyla sigara tiryakisiyim ...hatta bu konu ile ile ilgili bir anımı anlatayım da ne kadar olduğunu yani derecemi siz tahmin edin.bundan 8-9 sene önce tüm şirket birlikte tatile gittik.her biriniz bilirsiniz Balıkesirde Yörsan tesisleri var.işte bir otobüs dolusu kafa dengi toplulukta gırgır şamata yolculuk ederken laf aramızda o dönemlerde otobüste sigra içmek serbestti .işte bende yeni yakmışım sigaramı bizimkiler mola verdiler. malum yörsanın üst katında o dönemde sigara içilmiyor ben ağzımda sigara üst kata çıkıvermişim.bir arkadaşım atladı üstüme burda sigara içilmiyor diye ben tam karşı çıkacakken patronum bırak kızı ben onu sigarasız gördüm mü çıplak görüyorum demez mi .işte bu kişi iken ben bugün çok uzun zamandan beri görüşmediğim bir arkadaşımla buluştum.o da benim gibi sigara tiryakisi iken bırakmış daha ilk anda bunu anlattı.bende nasıl dememe kalmadan bir kitap okuduğunu söyledi. bende takıldım al hediye ver kitabı bana bende okuyayım belki bırakırım. bi de baktım bizimki kalktı arabasına gitti ve bir başkasına aldığı kitabı getirdi bana hediye etti .ve ben bugün onu da okumaya başladım...okuduğum kitaplar "olasılıksız" "matrikse hükmedin" ve de arkadaşımın verdiği "sigarayı bırakmanın kolay yolu"...hayırlısı bakalım.ama ne bilim düşünüyorum da herşeyin bir sebebi var ya kimbilir belki bende bu şekilde vazgeçilmezim dediğim sigaradan kurtulurum..bakalım bakalım...zaman neler gösterecek.size bir şey diyeyim mi :insanlar yani çevremdekiler bendeki değişikliklerden dolay zaten şoktalar bide sigarayı bırakırsam oy oy acaip hoşuma gitti yaa ...neyse kafanızı bu kadar şişirmek yeter sanırsamm...güzel ve hoş kalın sevgi ile...