Ynt: ELİFİN GÜNLÜĞÜ Olmuyor dostlarım olmuyor artık. Artık pes ettim kendimi değiştirmekten telkinleride azalttım hatta son 1-2 haftadır hiç dinlemiyorum. Ben yine içimi döküyom döküm döküyomda bitmiyo Allahım Bne niye istediğim gibi olamıyom. Akşamları Ders çalışayım geceleri uyumayayım diyom en gazla kitabın üzerinde en fazla 20 dk şaşmaz bu süre hemen uyuklamaya başlıyom. hemen yatağa atıyom o an işte oandan nefret ediyom. Nolur yani şöyle 4-5 saat çalışsam sonra uyusam sınav zamanıda keyfli keyfli geçirsem birşeyler başarsam nolur .Azim hikayelşerini okuyorum. oan bana kimse yetişemez akşam böyle yapacam şöyle yapacam diyom sonra yine aynı durum. Gündüzleri çalışıyom. Ama yapan nasıl yapıyor kendime 4- 5 saat uyku ayarlıyom yoook yok olmuyor. Ya nasıl kendime söz geçiremiyom bu uykudan nefret ediyom. şimdi kahve falanda geçirmiyo. İsteyen yapar diyorlar ben istiyorum istiyorum ve sadece istiyorum galibeee Yine aynı şeyleri diyecem daha öncedende demiştim istediğim özelliklere naıl sahip olacam. |